Başkan Aygün'den 19 Mayıs mesajı

Milli Beka Hareketi Genelbaşkan Vekili İbrahim Aygün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aygün'den 19 Mayıs mesajı

Başkan Aygün'den 19 Mayıs mesajı

Milli Beka Hareketi Genelbaşkan Vekili İbrahim Aygün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 09:48

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işgalcilere karşı halkıyla birlikte Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak üzere Samsun'da Anadolu topraklarına ayak basışının 101‘İnci yılını andıklarını kaydeden Başkan Aygün, mesajında şöyle dedi; "Varoluş mücadelemizin ilk kıvılcımı olarak 19 Mayıs 1919 tarihi, esareti kabul etmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen ve zalime asla boyun eğmeyen aziz milletimizin bağımsızlık duygularının ilk yansıması olup varlık-yokluk mücadelesinin de ilk adımıdır. Samsun'dan başlayan ve tüm yurda kara günlerin üstüne doğan bir ışık gibi yayılan istiklal meşalesi, ulusal birlik ve beraberlik şuuru Kurtuluş Savaşımızın başarılmasında bize güç vermiştir."

"Milletimizin tarihinde çok önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs'ın, gençlere olan güvenimizin bir yansıması kapsamında Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması son derece anlamlıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Gençliğe Hitabesi'ndeki 'Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir' ifadesiyle 19 Mayıs 1919'da yakılan bağımsızlık meşalesiyle kurulan ve aydınlanan genç Türkiye Cumhuriyetini gençlere emanet ederek Türk Gençliğine duyduğu güveni göstermiştir. “Dedi

"19 Mayıs ruhunun bilinci ile yetişen gençlerimizin Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacakları inancıyla; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

İbrahim Aygün

Milli Beka Hareketi

Genelbaşkan Vekili

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326