Ak Partide, Debgici dönemi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Ak Parti Kahramanmaraş Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, düzenlenen törenle görevi Ahmet Özdemir’den devraldı. 

Ak Partide, Debgici dönemi başladı!

Ak Partide, Debgici dönemi başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı, Ak Parti Kahramanmaraş Kongresinde İl Başkanlığına seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, düzenlenen törenle görevi Ahmet Özdemir’den devraldı. 

27 Şubat 2018 Salı 17:39

Ak Parti Genel merkezince, hafta sonu alınan sürpriz bir kararla başkanlık görevine getirilen Ömer Oruç Bilal Debgici bu gün düzenlenen devir teslim töreniyle yeni koltuğuna oturdu.

Törende bir er konuşma yapan halef ve selef başkanlar birlik mesajı verdi.

Kongre sürecine değinen İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici; “Cumartesi günü şehrimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok güzel bir şekilde ağırladık. Ak Parti’mizin 6. İl Kongresi’ni coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız konuşmalarında da belirttiği gibi Kahramanmaraş bir başka, bunu Cumartesi günü de bir kez daha gördük.” dedi.

AK PARTİ’DE DAVA ÖNEMLİDİR, KOLTUKLAR, MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR”

İl Başkanlığında yaşanan değişimle ilgili de konuşan Debgici; “Bu kongre sırasında Genel Merkezimizin inisiyatifinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle bir bayrak değişimi söz konusu oldu. Bugüne kadar görevi layıkıyla, başarıyla aldığı günden itibaren daha üst düzeyde götüren ve üzerine çok şeyler koyan, güzel çalışmalarda bulunan Ahmet Özdemir başkanımızdan Cumartesi günü görevi biz devraldık. Ben burada kendisine ve ekibine özellikle 24 Aralık 2015’ten bu yana gayret gösteren tüm il teşkilat mensuplarına ve ayrıca AK Parti kurulduğu günden bu yana gayret gösteren tüm il teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum.

Ak Parti’de dava önemlidir, koltuklar, makamlar gelip geçicidir. Ben her konuşmamda şunu söylemişimdir, kendi ilçe kongrem yapılacağı zamanda Genel Merkezimiz bize diyebilir ki, seçimden sonra dahi şuan bile her an her şey değişebilir.” diye konuştu.

“BİZİM GÖREVİMİZ, BİZE VERİLEN TALİMATI YERİNE GETİRMEK.”

Görevi devreden eski İl Başkanı Ahmet Özdemir de; “Bizim işimiz, bizim görevimiz, bize verilen talimatı yerine getirmek.” dedi.

Halefine başarı dileklerinde bulunan Özdemir şunları kaydetti;

“Bundan sonra da bize Ömer başkanımız talimat verecek, onun verdiği talimatlarla bu davaya nasıl katkı sağlayabilirsek, onu sağlamaya devam edeceğiz. Ben kendisine teşekkür ediyorum, hem bugüne kadar ki arkadaşlığı ilçe başkanlığı döneminde, hem de bundan sonraki görevinden dolayı. İnşallah çok başarılı olur, bunu canı gönülden istiyorum. Çünkü Ömer başkanımızın başarılı olması demek davamızın burada daha güçlü olması demek ve Cumhurbaşkanımızın orada daha güçlü hareket etmesi demek. Onun için biz onun destekçisiyiz, yardımcısıyız, Allah’ta onun yardımcısı olsun. İnşallah daha büyük başarılara imza atar.”
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326