Balık ye grip olma!

Hem sağlıklı olması hem de lezzeti nedeniyle sofraların baştacı olan balık her mevsim sofralarda yerini koruyor.

Balık ye grip olma!

Balık ye grip olma!

Hem sağlıklı olması hem de lezzeti nedeniyle sofraların baştacı olan balık her mevsim sofralarda yerini koruyor.

25 Mart 2019 Pazartesi 11:42

Mevsimsel değişimlerle tüketilecek balık türünün değiştiğini aktaran Kahramanmaraş’taki balık esnaflarından, Mercan Balıkçılık Şirket Müdürü Teyfik Elma, bu mevsimde Deniz Çuprası ve Levrek türünün tüketilmesi tavsiyesinde bulundu.

Yılın her ayı farklı balık çeşitlerinin denizlerdeki miktarı, yağ oranı ve kalitesinin değişiklik gösterdiğini aktaran usta balıkçı, “Bu ayda Deniz Çuprası ve Levrek tüketilmelidir. Grip virüsünün yaygın olduğu ilk baharda vatandaşlarımıza Balık ye Grip olma diyoruz” dedi.

Teyfik Elma, balıkların günlük olarak getirildiğini belirterek, “Burada büyük bir özveri ile çalışarak her gün taze balık getirerek halkımıza sunuyoruz. Burada her çeşit balık bulmanız mümkün. Fiyatlarımız deniz kıyısı bölgelerden daha hesaplı. Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için her gün hummalı bir çalışma yapıyoruz. Balığı denizden çıktığı gibi, en güzel balıkları kendi araçlarımızla kentimize getiriyoruz. Kahramanmaraş halkını sağlıklı olan beyaz et tüketimine davet ediyoruz.” diye konuştu. (Osman Gündeş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326