GÖNÜLDER’den Tünellerde Ekonomiyi rahatlatacak fikir!

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Kahramanmaraş-Göksun Karayolu üzerinde inşaatı devam eden 5 Tüneli gezdi.

GÖNÜLDER’den Tünellerde Ekonomiyi rahatlatacak fikir!

GÖNÜLDER’den Tünellerde Ekonomiyi rahatlatacak fikir!

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri Kahramanmaraş-Göksun Karayolu üzerinde inşaatı devam eden 5 Tüneli gezdi.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 10:45

Tüneller sayesinde Kuzey İlçeleri Kahramanmaraş Merkeze yakınlaştıran ve arada ki mesafeyi yarı yarıya düşüren Tüneller dolayısı ile emeği geçenlere teşekkür eden GÖNÜLDER üyeleri, Ülkenin ekonomik durumu göz önünde bulundurulduğunda Göksun’u  bir boydan bir boya dolaşmadan 5 km kısalacak olan ekstradan Tünel ve viyadük istemeyen Göksun çıkışı Afşin/Elbistan duble  yoluna  kıvrılmadan düz bir satıhta birleşen bir yol ortak akıl olmalıdır. Açıldığında %80 Elbistan ve Afşin sürücülerinin ve Malatya güzergahında bulunan Güneydoğu İllerine gidenlerin kullanacağı bu güzergah için Afşin Eshab-ı Kehf  Gönül Elçileri Derneği olarak bölgemizdeki  tüm STK ve siyasilerin doğrunun tek olduğu bir ortamda ilerde pişman olmamak adına bu güzergaha ivedilikle dönülmesi için gerekli adımın atılmasını bekliyor ve umuyoruz dediler.

Konuya ilişkin Afşin Haber Merkezine konuşan GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt, Açılan 6 Tünellerin haricinde, Açılmayan 5 Tüneli Gözlemleyip  Kahramanmaraş Göksun arasının tahminen 18 km kısalacağı  güzergahta ki  en Büyük Tünel olan olan T3 Tüneli (3678 mt) ‘nden  geçme fırsatı bulduk.Her şey normal seyrederse yıl sonu inşaallah geçiş yapacağız. Aksilikler olursa ise 2020 Temmuz ayında biteceği bilgisini aldık dedi.

“İLERDE AH VAH ETMEMEK ADINA …..”

Tünellere Eshab-ı Kehf isimleri başta olmak üzere Yörenin değerleri arasında bulunan şahsiyetlerinin isimlerinin verilmesi hususunda çalışmalarının ve beklentilerinin devam ettiğini belirten GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt,Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçirdiğimiz bir  dönemden geçtiğimiz bu günlerde,Tasarrufun en küçüğüne bile muhtaç olduğumuz şu günlerde ilk tünel olan Ahmet Eskalen tünelinin Göksun çıkışında yeni bir tünelin ve Viyadüğün   İhalesinin olacağını öğrendik.  Dolayısı ile acilen Göksun’u  bir boydan bir boya dolaşmadan 5 km kısalacak olan ekstradan Tünel ve viyadük istemeyen Göksun çıkışı Afşin/Elbistan duble  yoluna  kıvrılmadan düz bir satıhta birleşen bir yol ortak akıl olmalıdır. Açıldığında %80 Elbistan ve Afşin sürücülerinin ve Malatya güzergahında bulunan Güneydoğu İllerine gidenlerin kullanacağı bu güzergah için Afşin Eshab-ı Kehf  Gönül Elçileri Derneği olarak bölgemizdeki  tüm STK ve siyasilerin doğrunun tek olduğu bir ortamda ilerde pişman olmamak adına bu güzergaha ivedilikle dönülmesi için gerekli adımın atılmasını bekliyor ve umuyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326