Hatır Durağı Kafe hizmete girdi!

Kahramanmaraşlı girişimci Ahmet Güzeldemirci ve Hasan Dağdönderen’in gayretleri sonucu hizmete açılan Hatır Durağı Kafe, kentte kafe kültürüne yeni bir soluk getiriyor.

Hatır Durağı Kafe hizmete girdi!

Hatır Durağı Kafe hizmete girdi!

Kahramanmaraşlı girişimci Ahmet Güzeldemirci ve Hasan Dağdönderen’in gayretleri sonucu hizmete açılan Hatır Durağı Kafe, kentte kafe kültürüne yeni bir soluk getiriyor.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 17:20

Türk örfe ve adetlerine uyun olarak dizayn edilen kafede, yeme, içme ve sosyal faaliyet alanları oluşturularak, insanların huzurlu vakit geçirmeleri sağlanıyor.

İnsanlara aile ve çocuklarıyla gidebilecekleri bir ortam hazırlayan Hatır Durağı, Kafe ve restoran konusunda sektöre iddialı bir giriş yaptı. Kapalı ve açık olmak üzere 2 bin metrekare alan sahip tesis, her yaşa ve zevke hitap edecek konseptte dizayn edilmiş.

Ziyaretçilerine, Kahramanmaraş’ta ilk kez közde çay ve kahve keyfi yaşatacak olan Kafe, sıcak ve soğuk yemek çeşidi, serpme kahvaltı, ızgara ve Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerinin yer aldığı menüsüyle lezzet konusunda ilklere imza atıyor.

“KAHRAMANMARAŞ’A AİT MARKA OLUŞTURDU”

Kahramanmaraş’ta muhasebecilik yaparken, hizmet sektörüne atılma kararı alan Ahmet Güzeldemirci ile Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Dağdönderen, kendi markasını oluşturarak hizmet sektörüne girdi.   

Kahramanmaraş’a ait kendi markasıyla yola çıkan Güzeldemirci ve Dağdönderen;

“Kahramanmaraş’ta muhasebecilik yaparken, hizmet sektörüne atıldım. Hatır Durağı ismiyle kendi markamızı oluşturduk. Kahramanmaraş’ın kendi kültürünü yaşatmak adına kafe ve restoran açtık. İşletmememize Hatır Durağı ismini vererek bizi ziyaret eden müşterilerimizde 40 yıl hatırımız olsun diye işletmemizi hizmete açtık.” dedi.

Kısa sürede halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını aktaran Güzeldemirci ve Dağdönderen,  

“Kısa sürede halkın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Heyecanlıyız. Kafelerde olmayan yenilikler getirdik. 180 metrekare çocuk eğlence merkezimiz var. Burada çocuklara ücretsiz hizmet veriyoruz. Geniş bahçe ve terasımız var. Bir yandan çocuklarıyla gelen müşterilerimize hizmet verirken diğer yandan nezih bir ortamda yemek yiyip, çay, kahve içmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.” diye konuştu.

“TÜRK KÜLTÜRÜNE UYGUN BİR KAFE AÇTIK”

Türk örf ve adetlerine uygun bir yaşam alanı açma adına bu sektöre girdiğini belirten Güzeldemirci ve Dağdönderen şöyle konuştu;     

“Bu işe başlarken amacımız, mevcut kafelerin dışında, insanların rahat edeceği, kendi kültümüzle ters düşmeyen, örf ve adetlerimize uygun, insanların vakit geçireceği bir yer oluşturmaktı. Bu nedenle geçmişimizden esinlendik. Közde çay, közde kahve, közde künefe gibi ürünlerimizi menümüze aldık. İlimizin yöresel yemeklerini ve dünya mutfağından farklı lezzetleri müşterilerimiz için hazırladık. Menümüzde, sömelek ve içli köfte, mumbar, yaprak sarma ve dolma gibi lezzetler var.

Bunların yanında Maraşı’mızın vazgeçilmez dondurması ve tatlı ve pasta çeşitlerimiz mevcut. Bu lezzetleri tatmaya davet ediyorum.”

“ŞUBELEŞMEYE GİDECEĞİZ”

Geleceğe dönük planlarını da aktaran Güzeldemirci ve Dağdönderen, bir yıl içinde şubeleşmeye gideceklerini kaydetti. Başta İstanbul olmak üzere yurt çapında Franchising sistemiyle büyüme hedeflerinin olduğunu anlatan iki girişimci;

“Bir yıl içinde 2. Şubemizi açmayı hedefliyoruz. Mutfak ve ürün yelpazemizi genişleterek bazı ürünlerin imalatına başlayacağız. Alt yapı çalışması devam ediyor. Ramazan ayından sonra halkımızın karşısına daha farklı ürünlerle çıkacağız. Kendimizi Türkiye’ye tanıtarak başta İstanbul olmak üzere farklı şehirlerde çapında Franchising çalışmaları yapacağız.” şeklinde konuştu.(Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326