Heleteliler İftar programında bir araya geldi

Kahramanmaraş’ta, Heleteliler iftar programında bir araya geldi.

Heleteliler İftar programında bir araya geldi

Heleteliler İftar programında bir araya geldi

Kahramanmaraş’ta, Heleteliler iftar programında bir araya geldi.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 10:23

Toplumsal birlikteliğin en güzel örneğini oluşturan Heleteliler bu yıl kendilerine özel ilk kez düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

Atatürk Parkında kurulan iftara, Heleteliler büyük ilgi gösterirken, hep beraber oruçlar açıldı, dualar edildi, sohbetler yapıldı ve Ramazan ayının maneviyatı birlikte yaşandı.

Program, Barak Elektrik Yönetim Kurulu Başkanları Fazlı ve Fahrettin Barak, Tat Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Barak, Mali Müşavir Halil Topkıran, öğretmen Ramazan Yumşak ve öğretmen İbrahim Ethem Hamurkesen’in desteği ile düzenlendi.

Düzenlenen iftarla ilgili bilgi veren Barak Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Barak, birlik ve beraberliği sağlamak adına böyle bir iftar tertip ettiklerini belirtti.

İftar programlarının geleneksel hale getirileceğini söyleyen Barak; “Bundan sonra bu iftar programları geleneksel olarak her yıl düzenleyeceğiz.

Bizim amacımız bu mübarek günde birlik ve beraberliği sağlamak, sıla-i-rahim’i yaşatmak. Çünkü herkesin bir biri ile akrabalığı var. Kahramanmaraş büyüdü, Heleteliler şehrin her yerine dağıldı, artık eskisi gibi bir araya gelemiyoruz, bu iftar bir araya gelmemize vesile oldu.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 29.05.2019 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326