Mehmet Çetinkaya Güven Tazeledi

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, oda başkanlığına yeniden seçildi.

Mehmet Çetinkaya Güven Tazeledi

Mehmet Çetinkaya Güven Tazeledi

Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, oda başkanlığına yeniden seçildi.

03 Şubat 2019 Pazar 09:55

Kahramanmaraş Ziraat Odası 2. Olağan Genele kurulunu düzenledi. Kültür Park’ta düzenlenen genel kurula Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekileri, İmran Kılıç, Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ve oda üyeleri katıldı.

222 delegenin oy kullandığı genel kurulda mevcut başkan Mehmet Çetinkaya yeniden başkan seçildi.

Kongrenin ardından açıklama yapan Çetinkaya; “Bugün gerçekleştirdiğimiz Ziraat Odası seçiminde  vermiş oldukları destekten dolayı şahsıma ve yönetim kurulumuza başta milletvekillerimize, belediye başkanlarıma, çiftçilerimize, muhtarlarımıza, Sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, basın mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim.  Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de inşallah çiftçimizin her konuda yanındayız.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326