MHP’den Dulkadiroğlu Belediyesi’ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

MHP’den Dulkadiroğlu Belediyesi’ne Ziyaret

MHP’den Dulkadiroğlu Belediyesi’ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe teşkilatı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret etti.

03 Eylül 2019 Salı 15:19

 Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Okay’a ziyarette MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, MHP İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Burada söz alan MHP İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, yönetim olarak ilçede yapılan çalışmalar neticesinde vatandaşların ihtiyaçlarından bahsetti.

 Satıcı, Dulkadiroğlu’nda yaşayan vatandaşların taleplerini Belediye Başkan’nına iletirken Okay’da bölge de yapılan çalışmalarla ilgili MHP ilçe yönetimine bilgi verdi. 

Görüşme esnasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunulurken, toplantının en önemli konularından olan Çağlayan Cerit’e yapılacak yeni yol ile ilgili oldu.  Kahramanmaraş Gölbaşı arasındaki mesafeyi kısaltarak kent ekonomisine ve Dulkadiroğlu ekonomisine katkı sağlayacağı düşünülen yeni yolun çalışmaları ile ilgili Başkan Okay genel bir değerlendirme yaparak konuya ilişkin bilgilendirme yaptı.

 Burada konuşan MHP İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, yeni yapılacak yolun katkısı bakımından belediye başkanı ile bilgi alış verişinde bulunulduğunu ifade ederek ‘’ Konuya ilişkin vatandaşın öncelikli talepleri Belediye Başkan’ı Okay’a iletildi. Bundan sonraki süreçte Cumhur İttifakı gereği koordine ve koordinasyon gereği içerisinde vatandaşın tüm işlerle ilgili olarak ilçe başkanlığı olarak belediye ile koordineli bir şekilde buradaki ihtiyaçların biran önce yapılması hususunda sürekli görüşme halinde olacağız. Yapılan görüşmeler neticesinde birçok konu çözüme kavuşturulması için süreç hızlandırıldı. Sayın başkan bununla ilgili gerekli talimatı verdi.  Özellikle kış aylarının yaklaştığı dönemde yapılması gereken çalışmalar hususunda yine bölge halkına hizmet edecek bazı işlerin hızlandırılması hususunda fikir birliğine varılarak sayın başkan talimat veri. ‘’dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326