Muhtar adayı Ali Demirel, “Halkla kurumlar arasında köprü olacağız”

Kahramanmaraş’ın Mevlana Mahallesinde Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Ali Demirel, 18 yıldır ikamet ettiği mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak komşularından destek istedi.

Muhtar adayı Ali Demirel, “Halkla kurumlar arasında köprü olacağız”

Muhtar adayı Ali Demirel, “Halkla kurumlar arasında köprü olacağız”

Kahramanmaraş’ın Mevlana Mahallesinde Mahalle Muhtar adaylığını açıklayan Ali Demirel, 18 yıldır ikamet ettiği mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak komşularından destek istedi.

19 Mart 2019 Salı 18:26

Vatandaş ile devlet arasında köprü olacağını belirten Demirel, “Sorunlara hep birlikte çare olacağız. Muhtarlık makamı siyaset üstü bir kurum olduğu için bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Mahallemizi, mahalle sakinleriyle ortak akıl yürüterek birlikte yöneteceğiz” dedi.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan ahali İdareler seçimlerde Mevlana Mahallesi’nden muhtar adaylığını koyan Ali Demirel’in en büyük avantajı inşat sektöründe faaliyet gösteriyor olması.

Uzun yıllar kurduğu Yıldız Demirel İnşaat Firmasıyla şehircilik alanında tecrübe edinen Demirel, işi gereği belediye bürokrasiyle de kurduğu yakın ilişkilerle muhtarlıkta bir hayli iddialı görünüyor. Bu avantajını, Mevlana Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet için değerlendirmek isteyen Ali Demirel,  mahallesinden güçlü bir ekiple muhtar adayı olarak kapı kapı dolaşıp seçmenlerden oy talep ediyor.

Demirel’in projeleri arasında, mahalleye halk ekmek büfesi ve BİM Market açılması, tapu sorunun çözülmesi, çevre düzeni, gençler için sosyal tesis açılması gibi hizmetler bulunuyor.

Mahalle sakinlerinin, istihdam amaçlı kurslara katılması ve iş sahibi olması için elimden gelen tüm gayreti sarf edeceğini de belirten Demirel, “Mahallemizi, mahalle sakinleri ile birlikte yöneteceğiz. Her ay iştişare toplantıları düzenleyip bu toplantılarda vatandaşlarımızın isteklerini taleplerini ve şikayetlerini gerekli yerlere ulaştırmak ve çözümlerini takip etme noktasında bıkmadan usanmadan hizmet vereceğim. En iyi hizmeti vermek ve mahalle sakinleri ile birlikte yönetmek için mahalle sakinlerinin bana destek vereceğine inanıyorum” diye konuştu

Mahallenin önemli sorunlarından birinin de tapu olduğunu vurgulayan Ali Demirel, “18 yıldır bu mahallede bulunuyorum. Mahallemizin 36 sokağı var, hepsini avucumun içi gibi biliyorum. Mahallemizde yapılması gereken çok eksikler var. Mahallemizde market, kreş ve daha birçok sosyal alanda eksikler var. Biz göreve geldiğimizde bu eksiklikleri gidermek için çalışacağız. Çevre düzeni ve belediye ekmek büfesi getirilmesi için belediye ile görüşeceğiz. Ayrıca mahallemizde doğalgaz’ın girmeyeceği sokak kalmayacak. Tapu sorunları var, bu konuyla ilgili belediye ve Tapu Kadastro ile görüşerek bu sorununda üstesinden geleceğiz.

Resmi kurumlarla ikili ilişkilerimizi geliştirerek mahallemizde sosyal tesislerin kurulması noktasında girişimimiz olacak.” Şeklinde konuştu. (Osman Gündeş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326