Neşve cafe ve restaurant 38. şubesini Afşin’de açtı!

Türkiye’nin birçok noktasında misafirleriyle buluşmaya ve enfes tatlarını Türkiye’nin dört bir yanına yaymaya devam eden Neşve Cafe ve Restaurant 38. Şubesini Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde açtı.

Neşve cafe ve restaurant 38. şubesini Afşin’de açtı!

Neşve cafe ve restaurant 38. şubesini Afşin’de açtı!

Türkiye’nin birçok noktasında misafirleriyle buluşmaya ve enfes tatlarını Türkiye’nin dört bir yanına yaymaya devam eden Neşve Cafe ve Restaurant 38. Şubesini Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde açtı.

02 Mayıs 2019 Perşembe 17:57

Türkiye’de ki en yeni şubesini Afşin’de hizmete açan Neşve Cafe ve Restaurant, geniş mekanı, çocuk oyun alanı, özel nargile alanı, şık dizaynı ve doyumsuz lezzetleriyle şimdiden ilçe halkının gönlünde taht kurdu.

Türkiye’nin ilk yerli gurme çay-kahve evi olma özelliğini elinde bulunduran Neşve; 2008 yılında ilk mağazasını Kızılırmak Caddesi üzerinde Melikgazi Kayseri’de açtı.

Sektörde hızla ilerleyerek Cafe ve Restaurant zincirine dönüşen Neşve, Türkiye’de 38, yurt dışında 5 şubesiyle bulunduğu bölgelere neşe saçıyor.

38. Şubesini Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde düzenlenen törenle açan Neşve, ilçe halkına ailelerin gidip hoş vakit geçirebilmeleri ve toplu yemek ve organizasyonlar yapabilme imkanı tanıyor.

Afşin şubesinin açılışına katılan Neşve Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Emeklioğlu, İnsanlara neşe ve keyif alabilecekleri güzel ortamlar ve lezzetler sunduklarını belirtti.

Firmayla ilgili bilgi veren Şaban Emeklioğlu, “Neşve Kayseri merkezli kafe ve restoran zinciri. Türkiye genelin de38 şubemiz var. Arabistan ve  Azerbaycan’da 2, Umman’da da bir şubemiz var. Markamız yaptığımız işin ruhuyla uyumlu. İnsanlara neşe ve keyif alabilecekleri güzel ortamlar ve lezzetler sunuyoruz.” Dedi.

Afşin’de şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Emeklioğlu; “Afşin’de 38. Şubemizi açtık. Yaklaşık bin 200 metrekare kafe alanı, 700 metre çocuk oyun parkı, 2 adet VIP salonu ve özel toplantı salonlarıyla hizmet veren bir tesis. Bölgenin en büyük tesisi ve yatırımı. İnsanların rahat vakit geçirebilecekleri bir mekan.” Diye konuştu.

Afşin’de neden şube açtıklarını anlatan Emeklioğlu şunları söyledi:

“Afşin’de insanların aileleri ile birlikte gidebileceği bir ortam eksikliği vardı. Bizde bundan yola çıkarak fizibilite çalışması yapıp yola çıktık. Artık Afşin’de insanlar ailesiyle birlikte rahat vakit bir vakit geçirebileceği bir mekan yaptık. Ayrıca özel salonlarımız var, toplantı, davet ve organizasyonlar için kafeden bağımsız hizmet ve servis verebileceğimiz hizmetimiz var. Ramazan ayında iftar menülerimiz olacak. Sahura kadar açık olacağız, sahur menülerimiz olacak. Herkesi Neşveye bekliyor ve davet ediyoruz.” (Muttalip Akkuş)  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326