Onikişubat’tan Türkiye’nin en büyük bisiklet yolu

Onikişubat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Onikişubat’tan Türkiye’nin en büyük bisiklet yolu

Onikişubat’tan Türkiye’nin en büyük bisiklet yolu

Onikişubat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 17:19

Türkiye’de bir ilk olacak Bisiklet ve yürüyüş yolu “9 kilometre kesintisiz yol boyunca” olma özelliğini taşıyor. 9 km yol boyunca; 6 noktada farklı yürüyüş alanları, kondisyon alanları ve 240 araçlık otopark, 720 adet bisiklet otoparkı, 1976 m² model uçak pisti alanı ve 560 m² de ise kafeteryalar bulunacak proje, en kısa sürede halkın hizmetine verilmek anaçlanıyor.

Bisiklet ve yürüyüş yolunda incelemelerde bulunan Başkan Mahçiçek, Hayata geçirilecek olan projeyi vatandaşın hizmetine en kısa sürede sunacaklarını belirtti.

Türkiye’nin en büyük bisiklet yolu hakkında bilgi alan Başkan Mahçiçek konuşmasında; “çalışmalar son hızıyla devam ediyor, kısa sürede tamamlanması için gayret ediyoruz. Halkımıza, en kısa sürede bu olanaklar çerçevesinde aileleriyle açık havada spor yapma ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirmeleri için 9 km uzunluğundaki bisiklet ve yürüyüş yolumuzu sunmak için bizlerde sabırsızlanıyoruz. İnşallah halkımızda bu imkanları güzel vakit geçirerek değerlendirecektir.  Bu ülkenin insanları böyle güzel projeleri hak ediyor, bizlerde onların sağlıklı ve dinamik bireyler olması için çalışmalarımızı her yönüyle yapmaya devam ediyoruz. Fiziki ve teknik çalışmalarımız tamamlandığında kısa zamanda açılışını da gerçekleştirip, hizmete sunacağız Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.08.2017 21:40
Anahtar Kelimeler:
ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326