Özlem tuhafiye, yeni şube açtı!

Kahramanmaraş’ın en köklü firmalarından biri olan toptan ve perakende tuhafiye faaliyetlerinde bulunan Özlem Tuhafiye Cumhuriyet Mahallesinde yeni mağazasını açtı.

Özlem tuhafiye, yeni şube açtı!

Özlem tuhafiye, yeni şube açtı!

Kahramanmaraş’ın en köklü firmalarından biri olan toptan ve perakende tuhafiye faaliyetlerinde bulunan Özlem Tuhafiye Cumhuriyet Mahallesinde yeni mağazasını açtı.

08 Mayıs 2018 Salı 16:01

Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Cumhuriyet Mahallesi, Yakın Petrol civarında yeni yerinin açılışını geçtiğimiz Cumartesi günü dostları ile birlikte yapan Özlem Tuhafiye Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kökünüz: “ Şehir Merkezindeki perakende ve toptan satış yerimizle hizmet vermeye devam ederken, Kahramanmaraş’ın yeni cazibe merkezi haline gelen bu cadde üzerinde, yeni bir konseple Özlem Tuhafiye olarak burasını bugün açıyoruz, sadece tuhafiye değil, Zücaciye ürünlerimiz ve çeyiz ürünlerimizle de bölge halkına hizmet vereceğiz,” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici : “ Yusuf Ökünüz bey her açtığı yerde insanlarımıza iş veriyor, İstihdama destek oluyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, da işsizliği yok etmek ve İstihdama verdiği önem hepimiz biliyoruz, bu sebeple ben olaya bu gözle bakarak, Yusuf  beyin yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.

Ak Parti 25. Dönem milletvekili Sıtkı Güvenç de yaptığı konuşmada: “ Yusuf kardeşimizi biz çok eskiden tanırız, bugünlere tırnakları ile kazıyarak geldi, yeni açmış olduğu bu şubesinde bir çok kişiye iş ve aş imkanı sunacak, yeni istidam sağlayacak olması sebebi ile hayırlı olsun diyorum, Allah bol ve bereketli kazanç versin.” dedi.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Özdemir: “ Yeni iş yeri yeni istidam demektir, Her açılan iş yeri bir işsize aş ve ekmek kapısı olacaktır, Bu sebeple Yusuf Kökünüz kardeşimize hayırlı olsun diyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise : “Allah hayırlı eylesin, Şehrimize yakışan bir mağaza açmış Allah bol kazançlar versin,  hayırlı olsun.” dedi.  

Konuşmaların ardından, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Milletvekili aday adayları  Sıtkı Güvenç, Cihat Sezal, Ahmet Özdemir ile Yusuf Kökünüz, iş yerinin açılış kurdelesini kesti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326