“Sanat Kareleri” Fotoğrafları Şanlıurfa’da

Şanlıurfa Piazza, “Sanat Kareleri” Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor

“Sanat Kareleri” Fotoğrafları Şanlıurfa’da

“Sanat Kareleri” Fotoğrafları Şanlıurfa’da

Şanlıurfa Piazza, “Sanat Kareleri” Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor

14 Ağustos 2018 Salı 09:59

Hesaplı ve kaliteli alışveriş imkânlarıyla Şanlıurfa halkının buluşma noktası haline gelen Piazza AVM, ziyaretçilerini, “Sanat Kareleri” konulu yarışmada dereceye giren fotoğraflarla buluşturdu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezleri ile Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya iş birliğinde gerçekleştirilen “Sanat Kareleri” Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Sahip olduğu ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunmanın yanı sıra, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere de ev sahipliği yapan Piazza’daki serginin fotoğrafları, ziyaretçilerden yoğun ilgi görmeye başladı.

Sanatın toplumsal yaraları sararak, sevgi, barış ve umut dolu bir dünya için mücadele eden iyileştirici ve dışavurum gücünün önemine dikkati çekmeyi amaçlayan yarışmanın fotoğraflarını tek tek incelemeden geçmeyen Şanlıurfalı sanatseverler,  Piazza AVM yetkililerine etkinlik nedeniyle teşekkür etti.

Yetişkin, ortaokul ve lise öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Sanat Kareleri” Fotoğrafları Sergisi, 19 Ağustos Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326