Sezal; “Aziz milletime hizmet etmek benim için şereftir”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cihat Sezal, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederek başvurusunu yaptı.  

Sezal; “Aziz milletime hizmet etmek benim için şereftir”

Sezal; “Aziz milletime hizmet etmek benim için şereftir”

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Cihat Sezal, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederek başvurusunu yaptı.  

28 Nisan 2018 Cumartesi 16:03

Kahramanmaraş’a en iyi şekilde hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirten Sezal; "Şehrime hizmet etme konusunda kendime güveniyorum, o yüzden bu göreve talip oldum. Kahraman şehrin kahraman evlatlarına hizmet etmek benim için bir şereftir. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.” dedi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine doğru siyasiler aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta göreve talip olan adaylardan biride Mehmet Cihat Sezal oldu. Sezal, aday adaylığı açıklamasını AK Parti İl Başkanlığında, partililerinin de katıldığı toplantıda açıkladı. Sezal, yapılacak olan seçimlerin Türkiye’ye ve Kahramanmaraş için hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin hızlı bir seçim sürecine girdiğini söyleyen Sezal, gerekli istişareleri yaparak görevinden ayrıldığını ve bu sürece dahil olduğunu belirtti.

38 yıldır Kahramanmaraş’ta yaşadığını aktaran Sezal; “Seçim süreci çok hızlı belirlendi, bende büyüklerimle istişare ettim, bu göreve talip olmayı düşündüm, il başkanımızın vasıtasıyla istifamın uygun olduğu ve sürece dahil olabileceğim söylendi. Ben Ömer başkanımı şükranlarımı sunuyorum. 38 yıldır bu şehirdeyim, malumunuz bir siyasetçinin oğluyum, bu benim için hem zorluk hem de kolaylık. Ömrünü bir davaya adamış bir siyasetçinin oğlu olarak bu göreve talip olmak hakikaten çok zor.” dedi.

Hizmet etme noktasında kendine güveninin tam olduğunu belirten Sezal; “Siyaset dışında şehirim için bir şeyler yapmaya çalıştım. Şehrime hizmet etme konusunda kendime güveniyorum, o yüzden bu göreve talip oldum. İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Seçim sonuçlarının memleketimiz için hayırlı olacağını düşünüyorum. Şehrimiz içinde belirlenecek aday adaylarının en doğru adaylar olacağını biliyorum.” açıklamasını yaptı.

“ALLAH BU ŞEHRE EN İYİ HİZMETİ VERECEK KARDEŞLERİMİZE NASİP ETSİN”

‘Allah bu şehre en iyi hizmeti verecek kardeşlerimize ağabeylerimize bu görevi nasip etsin’ diyen Sezal şunları söyledi;

“Ben olurum ve ya olmam bunun bir önemi yok. Allah bu şehre en iyi hizmeti verecek kardeşlerimize ağabeylerimize bu görevi nasip etsin.

Aday olmazsam bana verilen siyasilik görevini çekinmeden yapacağımdan emin olabilirsiniz. Benimle birlikte ve ayrı çalışan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah cumhurbaşkanımızın ömrünü uzun etsin.” (Muttalip Akkuş)

   

Son Güncelleme: 28.04.2018 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326