Tatlı Su Termal Otel Kahramanmaraş’ta Sağlık Turizmine yeni bir soluk getirdi

Tatlı Su Termal Otel, yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın  Döngele Mahallesi'nde bölge halkına şifa kaynağı olan termal suyu, modern tesisler ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirleriyle buluşturuyor.

Tatlı Su Termal Otel Kahramanmaraş’ta Sağlık Turizmine yeni bir soluk getirdi

Tatlı Su Termal Otel Kahramanmaraş’ta Sağlık Turizmine yeni bir soluk getirdi

Tatlı Su Termal Otel, yüzyıllardır Kahramanmaraş’ın  Döngele Mahallesi'nde bölge halkına şifa kaynağı olan termal suyu, modern tesisler ve kaliteli hizmet anlayışıyla misafirleriyle buluşturuyor.

09 Nisan 2019 Salı 14:08

2015 yılında Onikişubat İlçesine Bağlı Döngele mevkiinde açılan Tatlı Su Termal Otel, Kahramanmaraş’ta sağlık turizmine yeni bir soluk getiriyor.

Kahramanmaraş Tatlısu Termal Otel, şifalı suyunun yanı sıra vatandaşların sağlığına yatırım yapmalarına imkan sağlıyor. Tatlısu Termal Otel, şehrin stresinden uzakta, mavi ile yeşilin tonlarıyla misafirlerine sağlıklı bir tatil sunuyor.

İş adamı Adem Bahar tarafından kurulan Tatlı Su Termal Otel, yeşillikler içerisinde en ince ayrıntısına kadar düşünülerek inşa edilen tesisleriyle dikkat çekiyor.

Termal Otel'in sunduğu hizmetleri anlatan Adem Bahar, " "Otelimiz 26 odalı, odalarımızın geneli süit oda 1+1 şeklinde. Süit Odalarımız 1+1 stüdyo daire şeklinde olup, arzu edildiğinde 5 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Çift kişilik odalarımız standart oda olup, arzu edildiğinde 3 kişinin konaklayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Odalarımızda konuklarımızın rahat bir şekilde konaklaması için her türlü konfor düşünülmüştür. Odalarımızda 24 saat akan şifalı kaplıca suyumuz, yaz kış kullanabileceğiniz klimamız, kapalı devre TV sistemimiz, mini barımız, yine odalarımıza özel doğa manzaralı balkonlarımız ve kablosuz internet hizmeti mevcuttur. Dört tanesi tekli otel odası, termal havuzlarımız, aile küvetlerimiz var. Türk hamamımız yine havuzlarla beraber aktif durumda. Sauna ve buhar odası en kısa zamanda çalışır hale gelecek. Banyolarımızda biraz eksikliklerimiz vardı, onları da en kısa zamanda aktif hale getireceğiz. Uluslararası standartlarda termal otelde olması gereken ne varsa hepsini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Tatlısu Termal Oteli diğer işletmelerden ayıran en büyük farkın termal suyunun barındırdığı özellikler olduğunu belirten Bahar, "Bizim termal suyumuz içilebilir termal su. Bu tüm termal sularda olan bir özellik değil. Termal suyumuz, eklem hastalıkları, yumuşak doku rahatsızlıkları, bel ve boyun ağrıları, ortopedik girişim ve ameliyat sonrası gibi romatizmal hastalıklara, sedef hastalığı, egzama ve akne gibi cilt hastalıkları ile felç sonrası, nevraljiler ve periferik sinir tutulumları gibi nörolojik hastalıkların tedavisine iyi geliyor." diye konuştu.

Termal su kalitesi bakımında Döngeledeki kaynağın dünyada ilk 5 arasında olduğunu vurgulayan Bahar şunları kaydetti:

“Döngele Tatlı Su Termal otelinin sınırları içerisinden elde edilen bu doğal termal su renksiz, mineral bakımından zengin, kokusuzdur. Suyumuzun sıcaklığı 38,5 derece. Bu da aslında çok ideal bir su, dünya standartlarında da zaten termal suların en idealinin 36 ve 38 derece arası olduğunu biliyorum. Aynı zamanda suyumuz Türkiye'de bildiğim kadarıyla 420 kadar kaynak var. Bunların içerisinde ilk beşe giren bir su, gerçekten çok kaliteli. Oldukça değerli ve kıymetli bir su.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326