Yurdagül İnşattan bayram mesajı

Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, tüm Kahramanmaraş halkının Kurban Bayramını kutladı.

Yurdagül İnşattan bayram mesajı

Yurdagül İnşattan bayram mesajı

Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, tüm Kahramanmaraş halkının Kurban Bayramını kutladı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 11:56

Fatih Yurdagül Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kahramanmaraş halkının ve tüm İslam aleminin bayram sevincine ortak oldu.

Yurdagül mesajında şunları söyledi:

“Müslümanların kardeşliğini arttırması, insanlığa ve mukaddesata olan sorumluluklarını hatırlaması gereken mana yüklü bu günlerin, yaşadığımız acıların son bulması için bir uyanış ve başlangıca vesile olması en samimi dileğimdir.

Her şeye rağmen, ülkemiz üzerindeki tehdit ve tehlikelerin yoğunlaştığı bu zaman sürecinde, içinde bulunduğumuz mübarek günlerin; milli kardeşlik duygularımızı, dostluk ve dayanışma heyecanımızı artırmasını ümit ediyorum.

Başta milletimizin birlik ve beraberliği, devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimize; dünyanın her yerinde zulme maruz kalarak hayatını kaybeden Müslüman kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek Kurban bayramının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326