Kahramanmaraş’ta Kedilere İşkence 

Kahramanmaraş'ta kimliği belirsiz kişilerce kuyruğu kesilerek işkence edilen ve öldürülen kediler bulundu.

Kahramanmaraş’ta Kedilere İşkence 

Kahramanmaraş’ta Kedilere İşkence 

Kahramanmaraş'ta kimliği belirsiz kişilerce kuyruğu kesilerek işkence edilen ve öldürülen kediler bulundu.

05 Temmuz 2018 Perşembe 09:28

Alınan bilgiye göre Dulkadiroğlu ilçesi Yavuz Selim Mahallesinde işkence edilerek öldürülen ve kuyruğu kesilen kedi bulundu.

Hayvanlara yönelik bu eziyet, Elçin Meftun Toprak tarafından sosyal medyadan paylaşılmasıyla vatandaşların tepkisine neden oldu.

Toprak paylaşımında, ''Hayvanların kuyruğunu kesip ölüme terk ediyorlar.'' dedi.

Hayvan severler adına açıklamalarda bulunan Feyza Akben, “Bir hayvan sever vatandaş tarafından bize ulaştırılan fotoğrafla, tüm hayvan severler olarak harekete geçtik. Resmi yerlere suç duyurususun da bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Mahalle muhtarına bilgi verildi. Kimseye zararı olmayan hayvanların, eziyet çekmesini artık istemiyoruz. Buna birilerinin dur demesini istiyoruz. Hayvana eziyet edildiğini gören kişilerin sessiz kalmamalarını, tepki göstermelerini ve gerekli yerlere şikayette bulunmaları gerektiğini de belirtmek istiyorum. Hayvan severler adına tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz.” açıklamasını yaptı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326