Kamyon şoförü feci şekilde can verdi

Kahramanmaraş´ta taş ocağındaki çakıl haznesine düşen kamyon şoförü yaşamını yitirdi. 

Kamyon şoförü feci şekilde can verdi

Kamyon şoförü feci şekilde can verdi

Kahramanmaraş´ta taş ocağındaki çakıl haznesine düşen kamyon şoförü yaşamını yitirdi. 

08 Eylül 2017 Cuma 09:27

Olay, Kahramanmaraş- Adana karayolunun 8’nci kilometresinde bulunan Çakırlar Mahallesindeki özel bir kum ocağında meydana geldi. 

Taş ocağında kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet Yılmaz (48), damperli kamyonundaki çakılları kum üretme makinesine döktü. Daha sonra kamyondan inen Yılmaz, bir anda dengesini kaybederek 10 metre derinlikteki çakıl haznesinin içerisine düştü.

Makineden çukura çakılların dökülmesi devam ettiği için Yılmaz, hem taşların hem de kısmen oluşan göçüğün altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kum yığınlarının kaymasıyla üzeri çakıl ve kumlarla kaplanan Yılmaz’ın 3 saat süren çalışmanın ardından cansız bedenine ulaşıldı. 

Yılmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326