Küçük çocuğun eli et makinesine sıkıştı

Kahramanmaraş'ta​ eli et makinesine sıkışan çocuk için, KSÜ Tıp Fakültesi doktorları ve Büyükşehir İtfaiyesi seferber oldu.

Küçük çocuğun eli et makinesine sıkıştı

Küçük çocuğun eli et makinesine sıkıştı

Kahramanmaraş'ta​ eli et makinesine sıkışan çocuk için, KSÜ Tıp Fakültesi doktorları ve Büyükşehir İtfaiyesi seferber oldu.

25 Haziran 2017 Pazar 14:59

Kahramanmaraş'ta küçük bir bir çocuğun elleri et makinesine sıkıştı.

Evde meydana geldiği tahmin edilen olayda, küçük çocuğun parmakları ciddi oranda zarar gördü. Küçük çocuğun hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ YARDIMA GELDİ

Yaşanan kötü kazadan dolayı KSÜ Tıp Fakültesine getirilen çocuğun ameliyatında Kahramanmaras Büyükşehir Belediye itfaiyesinden yardım istendi. Çocuğun elindeki et makinesinin çıkarılmasına yardım maksadıyla, Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesinden profesyonel itfaiyeciler yardıma geldi. 

Doktorlar ile birlikte küçük çocuğun elini et makinesinden başarılı bir şekilde kurtaran ekip, yarım saat boyunca ameliyathane de kaldı. Başarılı bir operasyonun ardından hayatı tehlikesinin olmadığı bildirilen çocuğun parmağında kırıklar olduğu belirtildi. 

Vakıa ile alakalı gerekli bilgi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verildi. 

23 Haziran Pazartesi günü saat 15:30 sularında gerçekleştiği bildirilen olayda, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin ileri düzey görevlileri ameliyata girmek üzere KSÜ Tıp Fakültesine yönlendirildi. İtfaiye ekibi 30 dakikalık başarılı bir operasyonun ardından çocuğun elini et makinesinden ayırdı. 

Hayati tehlikesi bulunmayan ancak parmağında ciddi kırıklar olduğu bildirilen küçük çocuk tedavisi altına alındı.

Son Güncelleme: 25.06.2017 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326