Güngör En Başarılı Başkanlar Listesinde

Başkan Hayrettin Güngör, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Güngör En Başarılı Başkanlar Listesinde

Güngör En Başarılı Başkanlar Listesinde

Başkan Hayrettin Güngör, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 18:36

ORC Araştırma Şirketi, Türkiye’de yerel yönetimlere yönelik bir anket çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda 30 Büyükşehir Belediyesi arasından en başarılı başkanlar belirlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, %54 oy oranıyla en başarılı belediye başkanları arasında 8. sırada yer aldı. Listede %62,7 başarı oranıyla birinci sırada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ikinci sırada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dördüncü sırada ise yüzde 57,5'lik başarı oranıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yüzde 56,3'lük başarı oranıyla beşinci sırada yer alırken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanaltıncı sırada, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yedinci sırada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer dokuzuncu sırada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ise onuncu sırada listede kendine yer buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hizmet 4 yıl önce

Hizmet yapmadan bu başarıyı yakalıyorsa ya hizmet yapsa açık ara kesin birinci olur

Avatar
Kim inanır 4 yıl önce

Allah maraşlıya yardım etsin

Avatar
Surgeon X 4 yıl önce

Ya geldiği günden beri maraşta ne oldu ne değişti biri çıkıpta anlatsın ya.Bir tek NFK yı 7/24 açık yaptı başka bişey yapmadı.Bu haber kanallarınıda anlamış değilim,barınabilmek için boş yere bunlarımı savunacaksınız.Eğer bişeyler konuşulacaksa bu belediye niye battı””””””,NE İÇİN MARAŞ’I HİÇ BİR SİYASİ UMURSAMIYOR””””””?? Bunlar konuşulsun

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326