Kahramankart Kuyruğu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma kullanılan kartlarda vize işlemlerinin devam ettiğini duyurmasının ardından, işlem yapmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Kahramankart Kuyruğu

Kahramankart Kuyruğu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma kullanılan kartlarda vize işlemlerinin devam ettiğini duyurmasının ardından, işlem yapmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

16 Eylül 2019 Pazartesi 15:42

60 yaş ve üstü vatandaşlar için uygulanan serbest kartta son gün olduğunun açıklanmmasının ardından Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahallesi 12. Sokak üzerinde bulunan kart dolum merkezi önünde uzun kuyruklar oluştu. Zaman zaman vatandaşlar arasında arbede de yaşanırken, yaşlılar ücretsiz kart için saatlerce kuyrukta bekledi. 

Konuya ilişkin geçtiğimiz günlerde belediye bir açıklama yapmış ve ''Toplu Taşıma araçlarında kullanılmakta olan öğrenci kartları ve serbest kart kullanıcıları için vize işlemleri devam etmektedir. Vize ücreti 10 TL olup, serbest kart kullanıcıları için vize işlemleri 16 Eylül 2019 tarihine kadar yapılabilecek, diğer kartlar için ise 30 Eylül 2019 tarihi son gündür. Kart kullanan vatandaşlarımızın bu tarihlerden önce vize işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir” açıklaması yapılmıştı. 

Serbest Kart Uygulaması

Serbest kartlar için gerekli evrakların da belirtildiği açıklamada, “Serbest kart kullanan 65 yaş kartları vize işlemleri için kimlik bilgilerini içeren kimlik veya ehliyet gibi resmi belge, Orman Muhafaza, Gümrük Muhafaza, Sarı Basın Kartı, Jandarma, emniyet Personeli, TUİK kartı için Görev Yeri Belgesi, Gazi, Gazi Yakını, Şehit Yakını ve Vazife Malülü kartı için ilgili bakanlık tarafından verilen kimlik kartı, Engelli ve Engelli Refakatçi kartı için sürekli değilse Islak İmzalı Heyet Raporu, Devlet Sporcu Kartı için incelenmek üzere ilgili bakanlık tarafından verilecek Milli Sporcu Belgesi gerekmektedir” ifadelerine yer verilmişti. 

ÖĞRENCİLER İÇİN DE SON TARİH 30 EYLÜL

Kahramankartları indirimli kullanan öğrencilere de çağrı yapılarak ''Toplu Taşıma araçlarında kullanılmakta olan öğrenci kartları başvuruları için 30 Eylül 2019 tarihi son gündür ''denildi. 

Son Güncelleme: 16.09.2019 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326