Kahramanmaraş’ta coşkulu kutlama!

Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kahramanmaraş’ta coşkulu kutlama!

Kahramanmaraş’ta coşkulu kutlama!

Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:55

Kahramanmaraş'ta Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından dev Türk bayrağı açan gençler Osman Sayın Spor Salonu'na büyükşehir belediye bandosu eşliğinde yürüdü. 

Osman Sayın Spor Salonunda devam eden programda, öğrenciler tarafından tekvando, judo, okçuluk ve jimnastik gösterileri sunuldu.

Vali Vahdettin Özkan ve beraberindekiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce açılan spor standlarını gezdi.

Törene, Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker, Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz ile öğrenciler katıldı.

AFŞİN

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Afşin'de düzenlenen törenle kutlandı.

Afşin Hükümet Konağı'nda, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması ile başlayan tören, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında devam etti.

Arslan,  burada yaptığı konuşmada, Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan milli mücadele meşalesini yaktığını belirterek, halkın azim ve kararıyla büyük zaferlere ulaştığını belirtti.

Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunduğu törende yarışmalarda dereye girenlere de ödülleri verildi.

Programa, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hasan Akdemir, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tunca Ulucak, Afşin Belediye Başkan Vekili Sebahattin Atalay, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Taphasan, kamu ve kurum müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, askeri erkan ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326