Hasan Kızıldağ’dan hastane tepkisi, ‘Ne kadar oy o kadar zulüm’

İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, ilçenin sağlık turizmi alanında geçmişte yakaladığı potansiyelin köreltildiğini savundu.

Hasan Kızıldağ’dan hastane tepkisi, ‘Ne kadar oy o kadar zulüm’

Hasan Kızıldağ’dan hastane tepkisi, ‘Ne kadar oy o kadar zulüm’

İYİ Parti Türkoğlu ilçe başkanı Hasan Kızıldağ, ilçenin sağlık turizmi alanında geçmişte yakaladığı potansiyelin köreltildiğini savundu.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 17:33

Geçmiş yıllarda ilçeye yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkeziyle Türkoğlu’nun bu alanda çevreye hitap eden bir konuma geldiğini anımsatan Hasan Kızıldağ, iktidarın uyguladığı yanlış metotlarla bu fırsatın geri tepildiğini söyledi.

‘Ne kadar oy o kadar zulüm’ mantığıyla hareket edildiğini savunan Kızıldağ şunları kaydetti;

“İlçemizde yıllar önce açılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yalnızca ilçemize hizmet etmiyordu. Bölgemizde bir çok çevre ilden hastalar tedavi noktasında Türkoğlu’nu tercih ediyordu.

“EK BİNA ŞART”

Ancak gelinen noktada bu hastanemizin sağlık turizmle ilgili tedavi potansiyeli ne yazık ki köreltildi. Şu anda burada sağlık turizm noktasında ilçemiz bunları hak etmiyor. Fizik tedavi için yeni bir ek hastaneye ihtiyaç var. Mevcut 50 yataklı hastane yetmiyor. Bölgeden gelen hastalara yer yok. Çok uzak illere gitmek zorunda kalıyorlar. Bu konuda yeni bir ek bina için harekete geçilmelidir.

Şu anda birçok hastanın randevu alamadığı, zamanında tedavisini yaptırmadığı apaçık ortadadır. Ek bina ile yatak kapasitesinin arttırılması elzem hale gelmiştir.

“EN ÇOK ZULME UĞRAYAN TÜRKOĞLU DUR”

Burada iktidarın tepe yöneticilerinin uyguladığı yanlış bir metot var. Siyasal manada iktidara en çok desteği veren Türkoğlu dur. En çok zulme uğrayan da yine Türkoğlu dur. Ne kadar oy o kadar zulüm. Bugüne kadar iktidarın daha şunu yapacağız deyipte bunu gerçekleştirdiğine şahit olmadım. Bu konu her seçim sürecinde tekrarlarlar. Oy için bir mücadele edildi. Gerekli mercilere geldikten sonra da unutuldu.

“İLÇEMİZ BUNU HAK ETMİYOR”

ilçe ayrımı yapmıyorum ama ilimize en yakın ve yararlı ilçenin Türkoğlu olduğunu belirtmek isterim. Çünkü Göksun Kayseri ile Elbistan Malatya ile Pazarcık Antep ile Andırın Osmaniye ile ticaretini yapıyor. Bir tek her işini Kahramanmaraş’la yapan vefalı ilçemiz Türkoğlu dur. Diğerlerine vefasız demiyorum. Olanakları olmadığı için komşu illere gitmek zorunda kalıyorlar. Buda genel anlamda iktidarın kusurudur.

İlçemiz bunu hak etmiyor. Bir umutla temsilcisini seçiyor ama o temsilciler gerçekleri konuşmuyor.

Buradan İl Sağlık Müdürlüğüne bir çağırımız var. Gelsinler buradaki hastanenin durumunu görsünler. Bizi yalan çıkartsınlar, bizde özür dileyelim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326