Ali Öztunç “Demokraside kazanmakta var, kaybetmekte”

CHP  Kahramanmaraş’ta Milletvekili ve Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ali Öztunç, sandıktan çıkan sonucun ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Ali Öztunç “Demokraside kazanmakta var, kaybetmekte”

Ali Öztunç “Demokraside kazanmakta var, kaybetmekte”

CHP  Kahramanmaraş’ta Milletvekili ve Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ali Öztunç, sandıktan çıkan sonucun ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

01 Nisan 2019 Pazartesi 16:22

Kahramanmaraş’ta, seçimi kazanamasa da partisinin başarılı olduğunu savunan Ali Öztunç, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen rakibi Hayrettin Güngör’ü tebrik etti.

CHP’nin Kahramanmaraş’ta oyunu yüzde 300 arttırdığına dikkat çeken Öztunç, küsmeden darılmadan, pes etmeden bundan sonra daha çok çalışacağını ifade etti.

İŞTE ALİ ÖZTUNÇ’UN KONUŞMASINDAN SATIRBAŞLARI:

“DEMOKRASİDE KAZANMAKTA VAR, KAYBETMEKTE”

“Bu seçimde iddialı olduğumuzu dile getirmiştik. Sandıkta sonuç ortaya çıktı. Demokraside kazanmakta var, kaybetmekte var. Kazanınca iyi kaybedince kötü diye bir şey olamaz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör’ü kutluyorum. Başarılar diliyorum, kendisini ve Ak Parti’yi tebrik ediyorum. Bundan sonra Kahramanmaraş Milletvekili olarak ne zaman bana görev düşerse, Hayrettin bey milletvekili olarak desteğimize ihtiyaç duyarsa göreve hazırım.”

“KAMPANYA SÜRESİNCE KIRDIM, ÜZDÜĞÜM BİRİLERİ VARSA ŞAHSIM ADINA ÖZÜR DİLİYORUM”

“Seçim meydanlarında konuşulan meydanlarda kalır, meydanlarda konuştuk, projelerimiz anlattık, zaman zaman sert konuşmalar yaptık. Ama ben siyasi ahlakımı bozmadım. Kampanya boyunca zaman zaman bana haksızlık yapıldı, iftiralar atıldı, ben onlara cevap verirken siyasi ahlakımı bozmadan kampanyayı yürüttüm. Kampanya süresince kırdım, üzdüğüm birileri varsa şahsım adına özür diliyorum.”

“BU BİR REKOR”

“Kahramanmaraş Milletvekili olarak bundan sonra daha çok çalışacağım. Yine gecemi gündüzüme katacağım. Asla pes etmek yok, asla kırgınlık yok, asla ve asla küsmek yok bizde. Küsecek bir durum da yok. Yüzde 9’dan yüzde 28’e, 60 binden, 170 bin 358’e oyumuz çıktı. CHP olarak 3 kat oy arttırdık. Diğer illere baktığımızda böyle bir artış yok, bu bir rekor. Kahramanmaraş’ta yüzde 300’e yakın oy arttırdık. Çalışırsan oluyor, çalışmaya, mücadeleye devam edeceğiz.”

“BİZ KENDİMİZİ BAŞARISIZ BULMUYORUZ”

“Ben yine sahada olmaya, çalışmaya devam edeceğim. Bundan sonra partimizi daha iyi noktaya getireceğiz. Nurhak’ta yeniden kazandık, her ilçede belediye meclis üyemiz oldu. Biz kendimizi başarısız bulmuyoruz, başarılıyız. Çünkü Kahramanmaraş gibi zor bir yerde yüzde 300 oy artışı sağlamak teşkilatımızın emeğidir. Ben iyi parti ve partimin il örgütlerine teşekkür ediyorum.”

“2 KİŞİ HARİÇ HERKESE HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

“Bu süreçte zaman zaman kırıldığım oldu. İsim vermeyeceğim ama 2 kişi hariç herkese hakkımı helal ediyorum. O, iki kişi ile de yargıda hesaplaşıyoruz. Siyaset yaparken hakaret, küfür olmaz. Nasıl yüzüme bakacaklar merak ediyorum. TBMM Genel Kuruluna girdiğinde o beyefendi benim yüzüme nasıl bakacak ben onu merak ediyorum. Ona hakkımı helal etmiyorum. Ağar hakaret ve kumpas yaptı, hiç alakam olmayan şeyler yaptı. Bunun dışında Kahramanmaraş’ın sesi olmaya devam edeceğim. Kahramanmaraş’ın mecliste bir gür sesi var.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326