Bu Yazıyı Yazmak Şart Oldu

Bu yazıyı yazmak şart oldu.

Bu Yazıyı Yazmak Şart Oldu

Bu Yazıyı Yazmak Şart Oldu

Bu yazıyı yazmak şart oldu.

27 Ağustos 2019 Salı 13:11

Osmanlı hanedan üyesi ve 2. Abdülhamit hanın, kız kardeşi Seniha Sultanın oğlu prens Sabahattin,bu satılmış adama prens unvanını şer cepheleri vermiştir.

Prens Sabahattin,Hınçak,Taşnak ve Jön Türkleri Fransa’da İSTİBTAD (Baskıcı rejimi,diktatör,despotizim,keyfi idare yönetim şekli)karşı İngilizler,Fransa,Almanya,Rusya’nın ve Rachildin maddi destekleriyle Avrupa’nın çeşitli kentlerinde kongreler yaparlar.

Bu şer cephesinin tek amacı, 2.Sultan Abdülhamit’i tahtan indirmekti. Bu uğurda herkesle iş birliği yapmak mubahtı. Üstelik Anadolu’nun güney ve doğusunda bu şer cephesinin destekleri ile Ermeniler 1895 ve 1905 de büyük ayaklanmalar ve Müslüman halka soykırım yaptılar sadece 1895 zuytun isyanında ermeni yazar AGASİNİN yazdığı kitapta asker ve sivil 20 bin kişi öldürdük diye yazarken, Genelkurmay arşivlerinde 13400 asker olmak üzere 25 bin kişinin katlinden bahseder.

1. Meşrutiyet jön Türklerin baskısı ile 1876 yılında ilan edilir.

Gayrı Müslimler seçme ve seçilme hakkı elde ederek yönetimde söz sahibi olurlar.

Abdülhamit han ileriki yıllarda meclisi mebusanı kapatır.

1908 de 2. Meşrutiyet ilan edilir.

Jön Türkler tarafından kurulan İTTİHAT VE TERAKİ FIRKASI

1 Devletin parçalanmasını önlemek

2 Ülkeye demokrasi getirmek

3 istibdat yönetimine son vermek

4 Avrupalı devletlerin, Osmanlı devleti üzerindeki baskıları azaltmak olarak açıklanırken Avrupalılardan aldıkları desteklerle sıkı bir propaganda yapıyorlardı.

Hatta yüksek tondan tahta yeni çıkacak padişahın Osmanlı hanedanından olmayacağını halka anlatıyorlardı. Ordu içinde ki işbirlikçileri(o günün fetöcüleri) 1909 da 2.Abdülhamiti tahtan indirirler.

Abdülhamitin tahtan inmesiyle savaşsız tek el silah sıkılmadan balkan ülkeleri bağımsızlıklarını ilan ederler ve bu duruma mani olacak hiç bir şey yapılmaz.

Tayyip Erdoğanı seversiniz sevmezsiniz o sizin takdirinizdir. Lakin tarih tekrardan ibarettir sözünü hatırlatarak sırf Abdülhamiti tahtan indirmek için bir araya gelip ülkenin felaketine yol açan bütün anlaşmalara imza atan ittihatçıların rolünü bugün CHP,İyi parti,HDP,PKK,Tikko,Mlkp,Fetö ve Avrupa ülkeleri ile ABD el ele vermişler TAYYİP İNSİNDE ÜLKENİN SONU NE OLURSA OLSUN POLİTİKASI UYĞULUYORLAR.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326