20 Yaşındaki Girişimci’den Örnek Davranış

Kahramanmaraş’ta KOSGEB desteği ile iş yeri kuran genç girişimci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kadar polis ve askerlere ücretsiz özel menü yaptı.

20 Yaşındaki Girişimci’den Örnek Davranış

20 Yaşındaki Girişimci’den Örnek Davranış

Kahramanmaraş’ta KOSGEB desteği ile iş yeri kuran genç girişimci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na kadar polis ve askerlere ücretsiz özel menü yaptı.

27 Ağustos 2019 Salı 13:12

Genç girişimci Ümmügülsüm Ardıç, 219 yılında KOSGEB desteği ile Akif İnan Mahallesi İsmet Karaokur Caddesi üzerinde bulunan Mangal isimli restorandı açtı.

Kahramanmaraş’ın yüksek kesimlerinde çiftçilerin beslediği kuzulardan elde edilen etleri kullandıklarını belirten Ardıç, işletmeyi açarken en büyük hedeflerinin yaylada dolaşan kekik kokulu kuzu etli mangalları Kahramanmaraş halkı ile buluşturmak olduğunu belirtti.

POLİS VE ASKERE ÖZEL ÜCRETSİZ MENÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Polis ve Askerlere ücretsiz çorba, şerbet ve özel tatlı ikram etmeye başladıklarını belirten

Ardıç ‘’Bütün mangallarımız kuzu etinden oluşmaktadır. Adana gibi kıymalı ürün isteyen müşterilerimiz için etlerimiz tamamen zırhta kıyılmaktadır. Et de lezzete önem verdiğimiz için kolaylığa kaçmıyoruz ve özellikle pişirirken bile suyuna dikkat ederek üzerinde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz.  En büyük hedeflerimizin arasında da buraya misafirleri ile birlikte gelen Kahramanmaraşlı hem şehirlerimizin damaklarında eşsiz bir lezzet bırakmak. Ete daha çatalı batırdığınızda ağzınıza almadan etin suyunu ve yumuşaklını anında hissedeceksiniz ‘’ dedi.

KOLLUK KUVVETLERİMİZE VEFA BORCUMUZ VAR

Genç  girişimci Ardıç, önümüz de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın olduğunu anımsatarak, 97 yıl önce atalarımızın sergilediği büyük kahramanlıktan ötürü bugün herkesin rahat bir yaşam sürdüğünü belirterek ‘’Kolluk kuvvetlerimize de büyük bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyoruz. Manevi duyguları yaşatabilmek adını bugünden itibaren tüm askerlerimize ve polislerimize işletmemize has özel çorbamız olan ekşili çorbamız ile birlikte  bunaltıcı sıcaklarda şekerimizi dengelemesi için özel organik tatlımızı ücretsiz olarak tadabileceklerdir. Son olarak da Osmanlı’dan günümüze kadar gelen sıcak günlerde vücudumuzun kendisini toparlamakta büyük katkı sağlayan Reyhan Şerbeti de ikram olarak verilecektir. Tüm askerlerimizi ve polislerimizi 31 Ağustos’a kadar mekanımıza bekliyoruz. Adresimiz Şekerdere Caddesi Üzeri Onikişubat Karakolu çaprazında bulunmaktayız. Maraş Mangal örf ve adetlerimiz ile birlikte lezzetin buluştuğu noktada diyebiliriz. Özellikle 30 Ağustos’ta tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimzi bekliyoruz.  30 Ağustos Zafer Bayramında tüm halkımıza çorba, tatlı ve reyhan şerbeti ikramımız olacaktır ‘’ifadelerini kullandı.a

Son Güncelleme: 27.08.2019 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326