Erkoç görevi Güngör’e devretti!

Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

Erkoç görevi Güngör’e devretti!

Erkoç görevi Güngör’e devretti!

Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanlığına seçilen Hayrettin Güngör, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

10 Nisan 2019 Çarşamba 13:52

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığında düzenlenen törende Fatih Mehmet Erkoç başkalık görevini Hayrettin Güngör’e devretti.

Çiçekle karşıladığı halefine başarılar dileyen Erkoç, gönül rahatlıyla görevi devrettiğini belirtti.

Erkoç; ““30 Mart 2014’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizi aday göstermesiyle ve aziz hemşerilerimizin de teveccühüyle büyükşehir belediye başkanı olduk. 5 yılda gecemizi gündüzümüze katarak şehrimize önemli hizmetler yaptığımız inancındayız. Kahramanmaraş’ı hak ettiği yere getirmek için önemli adımlar attık. Görevi gönül rahatlığı içerisinde teslim etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ben Hayrettin Güngör beyefendiye başarılar diliyorum. Başkanımızın ne zaman bize ihtiyacı olsa yanı başında olacağız. Kahramanmaraş’ın başarısı bizim başarımız, Hayrettin beyin başarısı Kahramanmaraş’ın başarısıdır. Her zaman büyükşehir belediye başkanımızın yanında olacağım. Ona ayak bağı olanların karşısında olacağız. Daha iyi hizmet için fitne fesatçıların karşısında olacağız. ”ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Hayrettin Güngör ise oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağını belirtti.

Güngör şunları kaydetti:

“Allah görevi devraldığımız başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’tan razı olsun. Biz bir davanın neferleriyiz. Ayrı gayrı olmaz, ayrılık olmaz. Sorumluluklarımız farklı olabilir ama şehrimiz için ne yapılması gerekiyorsa el ele kol kola verip şehrimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Dört aylık süre içerisinde AK Partili teşkilarımıza, MHP teşkilatına bu yorucu ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Önceki ve şimdiki belediye başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Biz yola çıktığımızda AK Parti adayıydık, sonrasında Cumhur İttifakı adayı olduk. Bu mazbatayı aldıktan sonra Kahramanmaraş’ın büyükşehir belediye başkanı olduk.”

“Bize oy veren vermeyen bütün hemşerilerimizin başkanı olacağımıza söz vermiştik, tekrarlıyorum herkesin belediye başkanı oldum. Seçim sahada kaldı. Artık bugün sorumluluk alma zamanıdır. Bu mazbata bize bir yetki veriyor ama aynı zamanda çok ciddi bir sorumluluk veriyor. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. İstişare halinde bu şehre yapılanların üzerine bir şeyler eklemek için çabalayacağız. Hemşehrilerimiz müsterih olsun, kırmadan dökmeden yolumuza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendiye teşekkür ediyoruz. Bu bir ekip işidir.”

“BELEDİYELER BİRLİĞİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Önümüzdeki süreçte şehrül emin sıfatına layık olmaya çalışacağız. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu içerisinde hizmet edeceğiz. Şehrimize önemli hizmetler yapıldı. Önümüzdeki süreçte öncelik dahilinde ihtiyaçları gidermeye çalışacağız.Allah bizleri mahcup etmesin, tebrik kısmını biraz kısa tutmayı düşünüyorum. Bir haftalık süreçte inşallah bunu sonlandıracağız. Size hizmet etme yolunda işimiz çok. Sizlere bir an evvel hizmet etmek istiyoruz. Ulaşılabilir olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu arada Türkiye Belediyeler Birliği’nde çalışma arkadaşlarımız, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hanımefendiye ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. İtfaiye araçları içinde ayrıca teşekkür ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326