Esat Şengül’den Ekrem İmamoğlu açıklaması

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İstanbul seçimleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Esat Şengül’den Ekrem İmamoğlu açıklaması

Esat Şengül’den Ekrem İmamoğlu açıklaması

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İstanbul seçimleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

10 Nisan 2019 Çarşamba 14:30

Esat Şengül açıklamasında şunları kaydertti:

“Seçimlerin üzerinden 10 gün geçmiş olmasına rağmen hala seçim sonuçlarının ilan edilmemiş olması, Yüksek Seçim Kurulunu “zan” altında bırakmakta, Aziz Milletimizi tedirgin etmektedir. Kırılgan Ülke Ekonomisini Panik haline sürüklemektedir.

İktidar Partisinin Sevgili mensupları; Yasalara uygun olan, demokratik haklarınızın tamamını kullandınız, Sonuç alamadınız. Üstelik geçmişte ve günümüzde Emsali Aleyhimize olan tüm gerekçeleri yok sayarak kendi lehinize doğru gerekçeymiş gibi işlettiniz. Ama yeter artık çok sıktınız.

İstanbul Seçimlerinin tek kazananı vardır. Ekrem İmamoğlu. Siz süreci uzattıkça Sayın İmamaoğlu her gün kazanıyor. Uzatmalar bitti altın gölü İmamaoğlu atmıştır. Bir an önce mazbatasını verin bu anlamda hak, hukuk ve adaletin temsilcisi olan yüksek seçim kuruluna açık çağrımızdır.”

                                                                                                             

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

başka yerde chp itiraz eder iken ülkenin ekonomisi batmıyor da, şimdimi batıyor. üstelik ekonomimiz istanbul belediyesine bağlıda değil. ysk yı beklemek ve hırsızlığın ortay çıkmasını örtmek çabanız görünüyor. kanuni bir hak siz kullanırken oluyorda başkaları için verin mazbatayı dayatması komik oluyor.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326