İlçe halkı belediye hizmetlerinden memnun!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşayan vatandaşlar, ilçe belediyesinin 4 yılık hizmetlerini Anadolupress’e değerlendirdi.

İlçe halkı belediye hizmetlerinden memnun!

İlçe halkı belediye hizmetlerinden memnun!

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşayan vatandaşlar, ilçe belediyesinin 4 yılık hizmetlerini Anadolupress’e değerlendirdi.

11 Mayıs 2018 Cuma 16:57

Görüşüne yer verdiğimiz vatandaşların büyük çoğunluğu belediye başkanın Hanefi Mahçiçek’in ilçeye yaptığı yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçeye yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşların gözüne en çok görünen yatırımların başında sosyal yaşam alanları ve gençlere yönelik yapılan spor tesisleri geliyor.  

İşte sizler için derlediğimiz vatandaş görüşlerinden bazıları

ABDULLAH CEYHAN

“12 Şubat Belediyemizin hizmetlerinden çoğunlukla memnunum. Alt yapı ve üst yapı olarak yaşlısından, gencine tüm insanlar için sosyal yaşam alanları hazırlıyorlar. Kapalı spor salonları ve parklarla kentin siluetini güzelleştiriyor. Bölgede sulak alanlar çok fazla. Buralara turizme yönelik yatırımlar yapılabilir.”

ALİ BAŞÇIL

“12 Şubat Belediyesi birçok konuda kendini geliştirdi ancak alt yapı eksikliği var. Özellikle yağmurlu havalarda yollarda biriken yağmur suyundan bunu görebiliyoruz. Bu sorun da inşallah düzeltilir. Belediyemiz, madde bağımlısı gençler için bir merkez açabilir. Devletimiz bu soruna el atmalı. Tedavinin yanı sıra rehabilite edilen bu gençlerin çalıştırılacağı bir merkez yapılabilir.”   

ÖMER KAYA

“12 Şubat Belediyesinde yol konusunda bazı sıkıntılar var. Hizmet noktasında Onikişubat Belediyesi daha aktif. Beklentim, yolların genişletilmesi, ilçede ticari faaliyetlerin oluşturulması adına çarşı merkezi kurulmasını arzu ediyorum.”               

YUSUF KİRAZ

“Onikişubat Belediyesinden kısmen memnunum. Sosyal alanlara ve tesislere önem veriliyor. Çevre temizliği konusunda hassas. Bölgeye geniş çaplı etkinliklerin yapılacağı fuar alanı kurulabilir. Bu hem esnaf hem de ilçede yaşayan insanlar adına faydalı olacağına inanıyorum. Hanefi Mahçiçek beyi, Belediye başkanları içerisinde halkın içinde en çok yer alan başkan olarak seviyoruz.”

MUTLU BULUT

“Onikişubat Belediyesinin hizmetlerinden memnunum. Gençlere yönelik spor alanlarının arttırılması gerekli. Spora destek verilmeli ki, dünya çapında sporcularımız yetişsin. Kapalı çarşı modelinde  Bölgeye büyük bir ticaret merkezi yapılabilir. Mağaralı caddesinin tek şeride düşürülmesinin doğru olacağı kanaatindeyim.”

EMRAH YANILMAZ

“İlimizde kaldırım ve köprülü kavşak çalışması var. Bunlardan başka ileriye dönük yatırım yok. En gelişmiş bölge Binevler deniyor. Ama şehir planlaması hiç yok. Alt yapıda, sağanak yağmur yağdığı zaman ilçenin büyük bir noktasında lağım kokusu geliyor. Altyapı iyileştirilmeli. Her şeyi kötülemiyorum ama çıtayı yüksek tutmalı. Gençleri kazanabilecek, kötü alışkanlıklardan alı koyacak büyük spor tesisleri kurulmalı. Bölgede sağlık tesislerinin artırılmalı.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326