Kahramanmaraşlı çocuklar eğlenerek öğreniyor

Piazza’nın minik ziyaretçileri yeteneklerini keşfetti

Kahramanmaraşlı çocuklar eğlenerek öğreniyor

Kahramanmaraşlı çocuklar eğlenerek öğreniyor

Piazza’nın minik ziyaretçileri yeteneklerini keşfetti

08 Ocak 2019 Salı 12:23

Alışveriş ve YaşamMekezi’nin minik ziyaretçileri, mandala boyama etkinliğin de yeteneklerini keşfetti.

Çocuklarda problem çözme, el becerilerini geliştirme ve kendilerini ifade edebilme gibi bedensel ve ruhsal gelişime katkısağlayan mandala boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Piazza'nın etkinik alanındaki dev mandal ayı boyarken iç dünyalarını yansıtan çocuklar, eğlenirken öğrenmenin ve keşfetmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ruhsal ve bedensel gelişimlerine faydasağlayan etkinlikte, grup çalışmasını da öğrenip yeni arkadaşlıklar kuran çocukların bu unutulmaz çocukluk  anılarına onları izleyen aileleri de ortakoldu.

Etkinliğe Piazza Club Kert

Üyesi ailelerin çocukları katıldı. Ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club kartı olmayan aileleri de başvuru formunu AVM’nin danışma biriminden temin ederek, bu kartın imkanlarından hemen faydalandılar. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326