Protest Oto Ekspertiz Hizmete Açıldı

Kahramanmaraş’ta ikinci el araç alım satımında ekspertiz hizmeti verecek olan Protest Oto Ekspertiz düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Protest Oto Ekspertiz Hizmete Açıldı

Protest Oto Ekspertiz Hizmete Açıldı

Kahramanmaraş’ta ikinci el araç alım satımında ekspertiz hizmeti verecek olan Protest Oto Ekspertiz düzenlenen törenle hizmete açıldı.

30 Temmuz 2019 Salı 18:33

Firma sahibi Ökkeş Serhatoğlu, “Kahramanmaraş’ta fiyat politikamız ve hizmet kalitemizle öne çıkmayı hedefliyoruz.” dedi
Protest Oto Ekspertiz, Kahramanmaraş-Kayseri yolu 1. Kilometre Honda Plaza yanında düzenlediği görkemli açılış töreniyle hizmete açıldı
İkinci el araç alacak vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak olan firma, motor testinin yanı sıra, Atiker ve BRC oto gaz sistemleri hizmeti, ecupro, chip tuning işi gibi performansı yükseltme hizmeti ve dyno testlerini yapabilecek kapasitede donatılarla hizmete başladı.


İşinde uzman personeller hizmet verecek olan Protest Oto Ekspertiz, araçlara ön muayene hizmeti de verecek olup muayeneye giren araçların sorunsuz çıkmasına olanak sunuyor. 
Firma işletmecilerinden Ökkeş Serhatoğlu yaptığı açıklamada, “Kentte eksikliğini gördüğümüz ekspertiz hizmetini halkımızın hizmetine sunduk. Teknolojiye uygun ekipmanlarla donattığımız işyerimizde işinde uzman personeller hizmet veriyor. 
Günümüzde araç alım satımları belli şartlarda olmak zorunda. Bu şartlardan biri de karşılıklı güven sağlanabilmesi için satılan aracın bir başka kurum tarafından bir takım testlerle mevcut durumunun değerlendirilmesi gerekiyor. Bizde tamda bu noktada devreye giriyoruz. 


Burada oto alım satımda araçları test ederek en güvenilir şekilde otomobillerin durumunu rapor ediyoruz. Bunun yanında, hizmet kalitesini artırmak adına ekspertiz’in yanında ecupro, chip tuning işi yapıyoruz.” Diye konuştu.
“YAZILIM YÜKLEMESİYLE PERFORMANS ARTIYOR”
Chip tuning denilen sistemle araçlara yazılım yüklemesi yapıp performansın arttırıla bildiği anlatan Serhatoğu; “chip tuning’de araçların belli oranlarda performansı yükseltiliyor. Bununla beraber araçta güç artışı ve yakıt tasarrufu sağlanıyor ve aracın EGR, Ad Blue iptali gibi gerektiğinde bu iptaller yapılabiliyor. Araçta belli fonksiyon eklemeleri yapılabiliyor. Tüm bu yapılan işlenmelerin araçlara herhangi bir zarar verme durumu söz konusu değil.” dedi.

KAHRAMANMARAŞ’TA BİR İLK
Türkiye’de ‘Retarder’ denilen, motor gücünü tespit eden gerçek zamanlı simülasyon siteminin İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerin ardından ilk kez Kahramanmaraş’a getirdiklerini bildiren Serhatoğlu, 
“Kahramanmaraş’ta hiçbir firmada olmayan dynobil markası adı altında Retarder denilen ek bir hizmet sağlıyoruz. Bu hizmette gerçek bir simülasyon sistemiyle aracın test edilmesini sağlayan bir sistem. Diğer sistemlere oranla aracın gücünü yüzde 97 oranında rapor ederek gösteriyor. Bu sistemi Türkiye genelinde sadece 3 firma kullanıyor. Bunların bir tanesi de biziz. 
Hizmet olarak Retarder dediğimiz ters güç uygulaması uygulayarak araçların gerçek simülasyon ortamına test olanağı sunuyor. Buda aracın gerçek beygir ve torkunu ortaya çıkartıyor.” Şeklinde konuştu. 

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYA
Fiyat politikasıyla ilgili de bilgi veren Serhatoğlu şunları kaydetti;
“İşletmememizde tüm cihazlarımız TSE belgeli. Kalite olarak Türkiye standartlarına göre üstün standartlara sahip cihazlarla yolumuza devam ediyoruz. Açılışa özel 1 ay boyunca ecupro yazılımıyla ilgili kampanya yaptık. Kampanyanın içeriği araca ve talebe göre değişiyor. Bununla ilgili kampanya kapmasında 750 ile bin TL arasında vatandaşlarımız bizden hizmet alabilirler.  
Alanında deneyimli personelimizle amacımız Kahramanmaraşlı hemşerilerimize en iyi şekilde ve güvenli bilgilerle hizmet vermek. Tüm hemşerilerimiz iş yerimize davet ediyorum.”


 Serhatoğlu, ayrıca Atiker ve BRC oto gaz sistemlerinin Kahramanmaraş’taki yetkili satıcı ve servisi olduklarını ifade ederek araçlarda her türlü montaj, tamirat ve bakım işi yaptıklarını aynı zamanda sızdırmazlık raporu, LPG tadilat projesi gibi hizmetler sunduklarını sözlerine ekledi. (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 31.07.2019 08:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326