Ünal Ateş’ten Fuar Açıklaması

CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş, 2 gün sonra açılacak olan KAFUM’daki fuarla ilgili açıklama yaptı.

Ünal Ateş’ten Fuar Açıklaması

Ünal Ateş’ten Fuar Açıklaması

CHP Onikişubat ilçe başkanı Ünal Ateş, 2 gün sonra açılacak olan KAFUM’daki fuarla ilgili açıklama yaptı.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 16:38

2014 yılından beri fuarın önemine dikkat çektiklerini hatırlatan Ateş şunları söyledi;

“Bugüne kadar dile getirdiğimiz ve bu kentin geçmişte sosyal hayatına renk katan Kahramanmaraş Fuarı'nın o eski hali ile tekrar açılması ısrarla üzerinde durduğumuz konulardan biriydi.

Son üç dört günden beri şehirde çeşitli billboardlarda 13 Ağustos 22 Ağustos arasında el sanatları Fuarı'nın kafamda tekrar açılacağına yönelik ilanları gördük.

Geçmişte 30 gün süren Bu fuar hem kentin sosyal Hayatına bir renk katıyor ve insanlar Özellikle akşam vakitlerinde O alanlarda günün sıkıntı ve sitesinden uzaklaşıyor. Esnaf için de ayrıca bir gelir desteği oluyor idi.

Aynı fuarı 10 gün olarak planlanıp açılması bizim 7 yıldan beri dile getirdiğimiz konunun ne kadar da doğru olduğunun bir göstergesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Burada dikkat edilmesi gereken tek şey hala bitmeyen koronavirüs salgını ve bu salgından korunabilmek için gerekli ve yeterli tedbirlerin alınmasıdır. Bu noktada şunu hatırlatmak isterim 2014 yılından beri bizim o dönem hazırladığımız birçok proje Bu Şehirde hayat buldu bu projenin fikir babası olmaktan son derece mutluyuz ve Kıvançlıyız.

Memleketimiz için bir taşı bir taşın üzerine koyan herkese destek olmaya hazırız Bu memleket için hazırladığımız birçok projeyi istenildiği takdirde bitkilerle Paylaşmaya hazırız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime bir kez daha sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Son Güncelleme: 11.08.2021 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326