Döngel Turizm, Kahramanmaraş Turizminin geleceği için çalışıyor

Kahramanmaraş’ın en köklü seyahat acentelerinden olan Döngel Turizm, kent turizminin gelişmesi adına önemli adımlar atıyor.

Döngel Turizm, Kahramanmaraş Turizminin geleceği için çalışıyor

Döngel Turizm, Kahramanmaraş Turizminin geleceği için çalışıyor

Kahramanmaraş’ın en köklü seyahat acentelerinden olan Döngel Turizm, kent turizminin gelişmesi adına önemli adımlar atıyor.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 16:25

Döngel Turizm şirket müdürü Selman Sami Parlak, 1996 yılında kurulan acentenin, Kahramanmaraş’ın en eski seyahat acentesi olduğunu bildirdi.

Döngel Turizm’in, uçak biletleri, tatil organizasyonları, otel rezervasyonları, hac ve umre organizasyonları ile araç kiralama hizmetleri gibi akla gelebilecek her türlü hizmeti kurumsal bir yapı altında müşterilerine sunduğunu belirten Parlak, "Müşterimiz bir seyahat planlıyorsa, biz bu müşterimiz için her adımı en ince ayrıntısına kadar ayarlıyoruz. Bu anlamda, Türkiye’nin kurumsal ve önde gelen firmalarından biri olan Setur ile ortaklaşa hizmet veriyoruz. Son beş yılda yapmış olduğumuz başarılı çalışmaları (THY) Türk hava yolları tarafından taçlandırılmıştır." dedi.

Kahramanmaraş turizminin gelişmesi için de önemli adımlar attıklarının altını çizen Parlak, “Öncelikle Türkiye genelindeki metropol şehirlerde bulunan acentelerle görüşmelerimiz devam ediyor ve onlar üzerinden tanıtımlarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Kahramanmaraş’ın tüm dünyada dondurması ile tanındığını, son dönemde yöresel yemeklerin de önemli bir tanıtım aracı olduğunu vurgulayan Parlak, “Şehrimizin tarihi ve turistik yerlerini, diğer acentelerin gezi organizasyonlarında haritalarına eklemeye çalışıyoruz. Özellikle, yedi uyurların gizemli hikâyesi Ashab-ı kehf, Uğurböceklerinin saklı kenti Uludaz tepesi,13 bin yılın kanıtı olan Ana tanrıça figürü ve kazı ile kamulaştırma çalışmaları tamamlandığında dünyanın en büyük açık hava müzelerinden biri olacak olan Germanicia antik kenti mozaiklerinin tanıtılması gerekiyor.

Bunların yanı sıra 400 yılın altın markası olan Tarihi kapalı çarşı, bin yılın savaş hikâyesi Maraş kalesini ve bir Selçuklu şaheseri olan Ulu Cami’yi iç turizmde ön plana çıkarmamız gerekiyor. Yaptığımız bütün çalışmalarda ilimizin değerlerini gururla ön plana çıkarıyoruz. İç turizmi Kahramanmaraş’ta hızlandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” şeklinde konuştu. (Kaynak: Dünya Gazetesi Kahramanmaraş İlavesi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326