Hisarmak’tan ihracat atağı!

Kahramanmaraşlı Hisarmak Kazan Sanayi firması, geliştirdiği akışkan yataklı buhar kazanı teknolojisi ile dünya pazarına açıldı.

Hisarmak’tan ihracat atağı!

Hisarmak’tan ihracat atağı!

Kahramanmaraşlı Hisarmak Kazan Sanayi firması, geliştirdiği akışkan yataklı buhar kazanı teknolojisi ile dünya pazarına açıldı.

03 Mart 2018 Cumartesi 12:52

Enerjiden, tekstil sektörüne birçok iş kolundaki fabrikalarda enerji maliyetini aşağı çekmek için akışkan yataklı buhar kazanı teknolojisini geliştiren ve üreten Hisarmak Kazan Sanayi, kentte 5 bin metrekare kapalı alana kurulu fabrikada ürettiği ürünleri, Avrupa’dan, Asya’ya, Afrika’dan, Türki Cumhuriyetlere kadar oluşturduğu geniş pazar ağı ile ihracat yapıyor.

Hisarmak Kazan Sanayi Şirket Müdür Mustafa Topal, 2018’in kendileri için üretim yılı olduğunu belirtti.

İhraç edilen ürünlerden, bu yıl için Kahramanmaraş’a yaklaşık 3 milyon Dolar döviz girdisi hedeflediklerini aktaran Topal; “Yapımını tamamladığımız 2 buhar santrali Özbekistan’ın, Andican şehrine gidecek. Geldiğimiz noktada Kahramanmaraş’tan dünyaya ürün pazarlıyoruz. Yine Türki Cumhuriyetlerden bu yıl içerisinde en az 5 proje anlaşmamız daha olacak. Yine bu yıl içerisinde ilimize yaklaşık 3 milyon dolar civarı bir döviz girdisi hedefimiz var. Arkadaşlarımız, Avrupa’dan, Asya’ya, Afrika’dan, Ortadoğu ülkelerine kadar dünyanın her yerinde ürünlerimizi pazarlıyor.” diye konuştu. (Muttalip Akkuş)     

 

Son Güncelleme: 05.03.2018 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harun Gümüşer 2 yıl önce

Tebrikler.. Alllah Yolunuzu bahtınızı açık etsin..

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326