Gaziye ziyaret!

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Afrin gazisi Jandarma Uzman Çavuş Abdulhamit Doğan'ı, Elbistan ilçesindeki evinde ziyaret etti.

Gaziye ziyaret!

Gaziye ziyaret!

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Afrin gazisi Jandarma Uzman Çavuş Abdulhamit Doğan'ı, Elbistan ilçesindeki evinde ziyaret etti.

03 Mart 2018 Cumartesi 18:04

İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert ile birlikte Doğan'ı baba ocağında ziyaret eden Vali Özkan, Afrin gazisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Özkan, ziyarette yaptığı açıklamada, "Ülkemizde yeni yetişen gençlerin vatan, millet ve bayrak sevgisiyle büyümesi, birlik ve beraberlik duygusunu taşımaları çok önemlidir. Bunlar bizi motive eden unsurlardır. Türk milletinin her ferdi bu şekildedir. Şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Şehitlik ve gazilik makamının bizim medeniyetimizde çok önemli bir yeri vardır. Bu inançla memleketin birliği ve bütünlüğü için gençlerimizi bu mücadelenin içinde görmek bize büyük bir mutluluk ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor." diye konuştu.

Doğan ise, ziyaretinden dolayı Vali Özkan'a teşekkür ederek, vatan için canlarını daima seve seve feda edeceklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326