Beşir Derneği Kurban bayramını hazır

Beşir Derneği, "Kurban Yeryüzünün Tüm Renkleriyle Yakınlaşmaktır" sloganıyla bu yılki kurban organizasyonu çalışmalarına hız verdi.

Beşir Derneği Kurban bayramını hazır

Beşir Derneği Kurban bayramını hazır

Beşir Derneği, "Kurban Yeryüzünün Tüm Renkleriyle Yakınlaşmaktır" sloganıyla bu yılki kurban organizasyonu çalışmalarına hız verdi.

18 Ağustos 2017 Cuma 10:15

Beşir Derneği, Türkiye’de ve dünyanın farklı ülkelerinde kurban kesim ve dağıtım faaliyetlerini bu yıl da sürdürecek. Dernek temsilcilikleri ve gönüllüleri, kurban hizmetlerinin daha sağlıklı yürütülmesi ve kurban etinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasına yönelik düzenlenen toplantı ve eğitimlerle bayrama hazırlanıyor.

Bu bayram da vacip, şükür, akika, adak ve benzeri niyetler ile kurban bağışı yapacak vatandaşların hayrına vesile olmayı hedefleyen Beşir Derneği, yine mahzun ve mahcup gönüllerin müjdecisi olmaya aday. 81 ilde faaliyet gösteren 250 temsilciliğiyle Türkiye'nin en ücra noktasına kadar ulaşarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Beşir Derneği, ayrıca Balkanlar’da, Afrika’da, Orta Asya ve Uzak Doğu’da da vekâleten kurban kesim ve dağıtım hizmeti yürütecek.

Beşir Derneği, 2017 yılı için vekâlet yoluyla kurban bağış bedelini yurt içinde ve yurtdışında 700 TL olarak belirlerken, bağışçılarına anlaşmalı bankalar için 3 taksit imkânı da sunuyor. Bağışçılar www.kurbanbagisla.com adlı web sitesinden kolayca on-line bağış yapabilecek ya da hisse bedelini Beşir Derneği’nin IBAN numaralarına EFT veya havale yoluyla göndererek kurban bağışında bulunabilecek.

Kurban bağışları, 0216 375 4042 numaralı telefondan da yapılabileceği gibi yurt genelinde bulunan temsilcilikler ve şehir meydanlarında kurulacak stantlardan makbuz karşılığı gerçekleştirilebilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326