Hedefevim 26. Şubesini Kahramanmaraş’ta açtı

Aydın Holding bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Hedef Evim Türkiye’de 26. Şubesini Kahramanmaraş’ta açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.

Hedefevim 26. Şubesini Kahramanmaraş’ta açtı

Hedefevim 26. Şubesini Kahramanmaraş’ta açtı

Aydın Holding bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Hedef Evim Türkiye’de 26. Şubesini Kahramanmaraş’ta açarak şubelerine bir yenisini daha ekledi.

13 Mart 2019 Çarşamba 14:56

Özellikle dar ve orta gelirli ailelerin ev ve araba sahibi olması için kefilsiz, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Hedefevim, hizmet noktalarına yenilerini eklemeye tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş’ta hizmete açtığı yeni şubesiyle Hedefevim, bölgede yaşayan vatandaşların da rahatlıkla ev almasını yardımcı oluyor.

Hedefevim’in çalışma sistemiyle ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Şube Müdür İsmail Karalay; “Hedefevim peşinatsız, faizsiz, kefilsiz ve uygun taksitler ile hayalinizdeki ev ve otomobile kolayca ulaşmanızı sağlayan yepyeni bir sistem. Hedefevim olarak bizde faiz yok, fazla ödeme yok, kolay taksitler var, hızlı çözüm merkezi, güleryüzlü hizmet var. Müşterilerimizin kendi bütçesine göre ödemeleri belirleyip, kefilsiz ve faizsiz şekilde ev ve otomobil sahibi olmalarını sağlıyoruz.” Dedi.

Kahramanmaraş’ta firmanın 26. Şubesinin hizmete girdiğini aktaran İsmail Karalay “Hedef evim faizsiz bir şekilde insanlara ev arsa ve arsa konusunda yatırım yapmalarını sağlayan bir sistemdir. Kahramanmaraş’ta ilk şubemizi açtık. 7 personelimizle çalışıyoruz. Bu alanda kentte 4 firma daha var, bizde alternatif olarak geldik.” Diye konuştu.

Şubenin açılışına özel Kahramanmaraş’ta Mart ayı sonuna kadar geçerli kampanya düzenlediklerini belirten Karalay Hedefevimde ödeme ve vade kolaylıklarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Ev, arsa ve otomobil hedefi olanların uğrak mekanı hedef evim oldu. Diğer firmalardan farklı olarak öncelikle kefil istemiyoruz. Ayrıca kira yardımı adı altında müşterilerimizden ek ücret talep etmiyoruz. Kira yardım ücretini biz sistemimizden kaldırdık. Teslimat tarihinde daha öndeyiz. Yani 60 aylık vadede 30. ayda değil, 24. ayda evleri teslim ediyoruz. Biz vade ve teslim noktasında emsallerimize göre 5 ay öndeyiz.

Kahramanmaraş’a özel bir kampanyamız var. Biz faiz sistemiyle çalışmayan bir kurum olduğumuz için verdiğimiz hizmet karşılığında çalışma bedeli alıyoruz. Bu alınan çalışma bedelinde Kahramanmaraş’a özel olarak büyük indirim kampanyası yaptık. Normalde yüzde 7 ile 9 arasında belirlenen çalışma bedeli tutarında hangi guruba dahil olurlarsa olsunlar yüzde 20 indirim yapıyoruz. Bu kampanya Mart ayı için geçerli. Dar ve orta gelirli ailelerimizin hayallerini gerçekleştirmek adına onları, İsmet Paşa Mahallesi Trabzon caddesi Anadolu Sitesinde bulunan ofisimize davet ediyoruz.” (Osman Gündeş)

Son Güncelleme: 14.03.2019 08:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326