“Hedeflerinize ulaşmak elinizde”

 Sanko Üniversitesi Islahiye Ve Nurdaği’nda Kariyer Günü Düzenliyor

“Hedeflerinize ulaşmak elinizde”

“Hedeflerinize ulaşmak elinizde”

 Sanko Üniversitesi Islahiye Ve Nurdaği’nda Kariyer Günü Düzenliyor

19 Mart 2019 Salı 14:35

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde” konulu kariyer günü kapsamında yarın (20 Mart, Çarşamba) İslahiye ve Nurdağı’nda eğitimciler ve öğrencilerle buluşuyor.

SANKO Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram’ın da katılacağı kariyer gününde Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Elif Pala, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Öğr. Gör. Emine Baş, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Halil İbrahim Ergen ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Arş. Gör. Saadet Özen bölüm tanıtımlarının yanı sıra, meslekleri ile ilgili de bilgiler paylaşacak.

Kariyer günü 20 Mart 2019 tarihinde (yarın) saat 10.00’da İslahiye Belediyesi Konferans Salonu’nda, aynı gün saat 14.00’te ise Nurdağı Belediyesi Kullar Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

SANKO ÜNİVERSİTESİ

2013 yılında kurulan SANKO Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Moleküler Tıp, Hemşirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında yüksek lisans ve Biyoistatistik alanında Doktora eğitimleri veriliyor.(Haber Merkezi)

Son Güncelleme: 19.03.2019 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326