Prensten Kahramanmaraş'a çelme!

Dünyanın en iyi otomotiv firmaları aralarında bulunan VW Grubun Türkiye’ye yapacağı yatırım Prens Selman’ın bel altı müdahalesi ile beklemeye alındı.

Prensten Kahramanmaraş'a çelme!

Prensten Kahramanmaraş'a çelme!

Dünyanın en iyi otomotiv firmaları aralarında bulunan VW Grubun Türkiye’ye yapacağı yatırım Prens Selman’ın bel altı müdahalesi ile beklemeye alındı.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 16:22

Türkiye’de Kahramanmaraş dahil 3 ile kurulması planlanan dev yatırımın engellenmesi üzgünlük yarattı. 1.3 Milyar Euro’luk yatırımın Türkiye’ye gelmemesi için elinden geleni yapan Prens Selman dünya kamuoyunun önüne çıkarak yeni bir açıklama yaptı.

Manisa, Sakarya ve Kahramanmaraş’ın adının geçtiği yatırım, Prens Selman’ın bel altı vuruşu ile askıya alınırken,  bu şehirler arasında en şanslı ilin Kahramanmaraş olduğu belirtiliyor. Şehrin sanayi ve teknik tekstil alt yapısının yanı sıra İnovasyon ve AR-GE kültürünün gelişmiş olduğu belirtildi.  

İŞTE PRENS SELMAN’IN O AÇIKLAMASI

Suudi Prens Selman ve ekibi Türkiye’de fabrika açmayı planlayan ve uzun süredir görüşmeler yapan Volkswagen yöneticileri ile görüşme sağlayıp, fabrikanın Türkiye yerine kendi ülkelerinde açılması için lobi faaliyetlerini başlattığını belirtti. Suudi yönetiminin ise VW yönetimine somut bir teklif sunduğu belirtiliyor. Volkswagen kararı önümüzdeki günlerde verecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

eceline susayan it cami duvarına siğermiş. bu sözümüz bu it ve ailesi diğer itler ve bunlara benzeyen münafıklar için tam uyuyor. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar. Tek üzüldüğüm her arabı islam zan edip, onlara methiyeler dizen akılsız siyasiler ve kişeleredir. Tarih içinde ne kadar hainlik var ise bunlardan ve atalarından görmüşüzdür. Gerçek müslüman araplar inşaAllah bir gün bu alçakların ipini bize verip, buyrun ertuğrul beyin oğulları bu ipi çekme şerefi sizin olsun diyecekler. o gün çok geç değil inşaAllah.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326