PTT şubesinde kuyruk çilesi!

Kahramanmaraş’ta,  PTT şubesine işlem yapmak için gelen vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekliyor. Personel yetersizliği nedeniyle her gün aynı manzaranın yaşandığı yerde işlem yaptırabilmek adeta çileye dönmüş durumda.

PTT şubesinde kuyruk çilesi!

PTT şubesinde kuyruk çilesi!

Kahramanmaraş’ta,  PTT şubesine işlem yapmak için gelen vatandaşlar saatlerce kuyrukta bekliyor. Personel yetersizliği nedeniyle her gün aynı manzaranın yaşandığı yerde işlem yaptırabilmek adeta çileye dönmüş durumda.

25 Aralık 2017 Pazartesi 12:46

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Kaledibi PTT şubesi önünde, normal işlem yapmak isteyen vatandaşlara, Suriyeliler de eklenince uzun kuyruklar oluşuyor. Başta mektup, APS (Acele Poste Servisi) ve APG (Acele Posta Gönderileri) olmak üzere kargo, havale, on-line havale, maaş ödeme ve fatura tahsilatı gibi birçok hizmeti birlikte veren PTT şubesi yetersiz personelle hizmet veriyor. Aynı anda birçok hizmeti verilirken şubedeki çalışan sayısı 3 yada 4 kişi ile sınırlı. Bu durum karşısında işlemlerini yapabilmek için saatlerce bekleyen vatandaşlar, yetkililerin tedbir almamasına isyan etti.

“SURİYELİLER ÇOK FAZLA, PERSONEL YETERSİZ”

Saraçhane esnaflarından Abdulmecid Güzlek, sürekli bu şubeyle çalıştığını ancak her zaman şube’nin kalabalık olduğunu belirtti. İşlem için en az 2 saat beklediğini aktaran Güzlek; “Ptt’nin bu şubesi sürekli kalabalık oluyor. Suriyelilerin çokluğundan dolayı her gelmediğimizde 2 saat bekliyoruz. Burada bulunan gişe ve personel sayısı yetersiz. Yetkililerin buraya çare bulmalarını istiyoruz. Burası çarşı esnafının para ve kargo göndermeleri için en yakın şube.  İnşallah yetkiler sesimiz duyar. Vakit kaybetmek istemiyoruz.” dedi.  

“7:30’DA KUYRUĞA GİRDİM”

PTT şubesine, 25 kilometre uzaklıktaki köyden geldiğini söyleyen Mahmut Körüce ise sabah 7:30’dan beri kuyrukta beklediğini ifade etti. Personel eksikliğinden yakınan Körüce; “Para işlemleri için geldim. İçerisi çok yoğun ama personel az. Burada saatlerce beklemek zorunda geliyoruz. İçerde 3-4 personel çalışıyor. Buraya ne zaman gelsek hep yoğun. Yetkilerin buraya bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Ben 25 kilometre uzaklıktan buraya geldim. Sabah 07:30’da geldim saat 11 oldu halen bekliyorum. Bugün sıra bana gelmeyebilir.” diye konuştu. (Muttalip Akkuş)   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326