Başkan Okay’dan Ramazan Bayramı mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını dileyerek mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Başkan Okay’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Okay’dan Ramazan Bayramı mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nın mübarek olmasını dileyerek mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

23 Haziran 2017 Cuma 12:06

Başkan Necati Okay, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Mesajında bütün İslam aleminin bayramını tebrik etti. Huzurlu bir bayram temennisinde bulunan Başkan Necati Okay, mesajını şu şekilde devam ettirdi: "Hasret ve özlemle beklediğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayını tamamlamanın hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın da mutluluğunu en içten şekilde yaşıyoruz. Muhabbet ve hoş görü ile geride bıraktığımız Ramazan ayına yeniden kavuşmayı en içten şekilde dilerken, Ramazan bayramının mutluluğunu da en içten şekilde paylaşıyorum. Ramazan bayramı, sevgi, saygı, hoşgörü ve milli duygularımızın perçinlendiği en özel günlerimizdendir. Dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olan bayramları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.  Mübarek Ramazan bayramının; milletimiz,  ülkemiz ve tüm İslam alemi için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. "

Başkan Okay, mesajının sonlarına doğru Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yeniden dirildiklerini Osmanlı’nın bir geleneği olan bayram kahvaltısına tüm Kahramanmaraş halkını davet etti.Başkan Necati Okay, Bayram namazının ardından Doğukent Cami bahçesinde yapıalcak olan kahvaltı programının birlik ve beraberlik anlayışına değinerek, "Bu güzel faaliyetimizde değerli hemşerilerimizi de aramızda görmek istiyoruz. Bu güzel Osmanlı geleneğini devam ettirme adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 23.06.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326