En İyi Vali Bizim Vali

Çorum halkı 2018 yıllında Çorum Valisi olan Mustafa Çiftçiden son derece memnun. Valilerinin yaptıkları çalışmaları, tutumu ve diğer özellikleri ile Çorum’a gönderilen en iyi vali olduğunu ifade ediyorlar.

En İyi Vali Bizim Vali

En İyi Vali Bizim Vali

Çorum halkı 2018 yıllında Çorum Valisi olan Mustafa Çiftçiden son derece memnun. Valilerinin yaptıkları çalışmaları, tutumu ve diğer özellikleri ile Çorum’a gönderilen en iyi vali olduğunu ifade ediyorlar.

20 Nisan 2020 Pazartesi 18:01

Çorum’da vatandaşlar tarafından çok sevilen, el üstünde tutulan ayrıca Çorumluları el üstünde tutan bir Vali görev yapıyor. 1970 doğumlu ve 3 çocuk babası Vali Mustafa Çiftçi oldukça başarılı bir şekilde görevini sürdürüyor. Geçmişte birçok devlet kademesinde görev yapan ve görevlerini layıkıyla yerine getiren Mustafa Çiftçi, görevlerinde ki başarılarının yanı sıra eğitim geçmişi ile de oldukça dikkat çekiyor.

"İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır; öğrenmeyi terk eden kişi yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır” ifadesini kullanan ve bu felsefeyle hayatına devam Vali Çiftçi 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. 2007 Yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümünde Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı, 2011 yılında da Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

2012 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi SBE Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında başka bir yüksek lisans çalışmasını tamamlayan Mustafa ÇİFTÇİ, A.Ü. Adalet Bölümünü, İktisat Fakültesini ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.

3 üniversite bitiren ayrıca birçok yüksek lisans çalışması yapan Çiftçi halen Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim hayatını devam ettiriyor. Olağanüstü bir eğitim kariyeri yapan Vali Çiftçi ayrıca İngilizce ve Arapça dillerini konuşabiliyor. Bilgi insana tevazu kazandırır lafından hareketle olacak ki Çorum Valisi bunca bilgiye ve parlak kariyerine rağmen halkına karşı hoşgörüsü, alçak gönüllüğü ve tevazusu ile gönüllerde yer etmiş durumda.

Çorum’ da bir çok faaliyete imza atan Mustafa Çiftçi il içinde gerçekleştirdiği sosyal destek çalışmaları ile de bir çok şehre örnek olacak konumda.

Gelişiyle beraber kısa sürede Çorum’da birçok soruna el atan ve bir çok faaliyet gerçekleştiren Çiftçi Çorumlular için oldukça önemli bir isim olmuş durumda. Kamuoyundan takdir toplamaya devam eden Çiftçi halk tarafından 30 yılın en iyi valisi olarak gösteriliyor.

Haber: İzmir’de bir Çorumlu. Anadolu Basın Yayın Birliği Ege Bölge Başkanı Gazeteci Ve Televizyoncu Ali Erol Diker

Anahtar Kelimeler:
ValiÇorum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdil Başkan 3 yıl önce

Sayin Valimizin daha önce görev yaptığı yerlerde çok güzel çalışmaları olmuştur ayrıca kendilerine vatandaşların sevgisi, muhabbeti sonsuzdur.Rabbim başarılarını daim eylesin..

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326