Mehmet Görmez’den flaş açıklama!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görevinden ayrılacağını bildirdi.

Mehmet Görmez’den flaş  açıklama!

Mehmet Görmez’den flaş açıklama!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, görevinden ayrılacağını bildirdi.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 14:07

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, basının ''Görevi bıraktıktan sonra herhangi bir yerde göreve başlayacak mısınız?'' sorusuna şu şekilde cevap verdi.

Görevinden ayrılacağı iddia edilen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez gazetecilerin sorularını yanıtladı. ''Bütün görevler, makamlar, vazifeler sadece birer emanettir. O emanet, vakti, yeri ve zamanı geldiğinde teslim edilir. Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir makamdan sonra talip olduğum bir görev vardır, o da ilimdir. Hem aziz milletimizin hem de İslam dünyasının ilmi hayatına katkıda bulunmak için bir gayret içerisinde olacağım.'' dedi.

SON GÜNLERİM DEMİŞTİ

Başkan Görmez, "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" raporunun açıklandığı genel toplantıda konuşmasında ‘son günlerim’ ifadelerine yer vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326