Ekrem Coşkun Döner, 125. Şubesiyle Kahramanmaraş’ta

Türkiye genelinde kısa sürede kalitesi ile isminden sık söz ettiren ve tercih edilen bir marka haline gelen Ekrem Coşkun döner, 125. Şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı.

Ekrem Coşkun Döner, 125. Şubesiyle Kahramanmaraş’ta

Ekrem Coşkun Döner, 125. Şubesiyle Kahramanmaraş’ta

Türkiye genelinde kısa sürede kalitesi ile isminden sık söz ettiren ve tercih edilen bir marka haline gelen Ekrem Coşkun döner, 125. Şubesini Kahramanmaraş’ta hizmete açtı.

03 Haziran 2019 Pazartesi 10:59

Konya merkezli olan ve İstanbul, Antalya, gibi büyük şehirler başta olmak üzere bir çok ilde hizmet veren ve kalitesi ile herkesin tercihi haline gelen Ekrem Coşkun döner, yurt çapındaki şube sayısına Kahramanmaraş’ı da ekledi.

İşletmeciliğini Mehmet Emin Bulut’un yaptığı Ekrem Coşkun Döner, Trabzon Caddesi İş Bankası karşısında Kahramanmaraş halkının hizmetine girdi.

Ne Yediğini Bilmek Herkesin Hakkı’ sloganıyla hilesiz yüzde 100 yaprak et döner lezzetini Kahramanmaraş halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten işletme sahibi Bulut, dönerlerinin %100 dana etinden yapıldığını belirterek; “Türkiye genelinde 124 şubemiz var, Kahramanmaraş’a 125’inci şubemizi açtık. Yurt çapında lezzetiyle, fiyatıyla, hijyeniyle markamız çok iddialı. Halkımızın ne yediğini bilmesi hakkıdır sloganıyla döner lezzetini Kahramanmaraş halkına sunduk. Firmamızın helal gıda sertifikası var, et’te şokla, tuzlama yok. Ekrem coşkun dönerin en temel özelliği günü birlik olması. Etler ülkenin önde gelen güvenliğinden şüphe duyulmayan firmalardır. Etin nerden geldiğini bertiyoruz. Dönerde kıyma kullanmıyoruz, saf et kullanıyoruz. Bunu dönerin tadından da anlaşılıyor. Dileyen olursa müşterilerimiz mutfağımızda görebilirler. Hangi şartlarda hizmet verdiğimizi görebilirler. ‘Önce İnsan Sağlılığı’ Sloganıyla çıktığımız lezzet yolculuğumuzda amacımız hilesiz ve gerçek yaprak et dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini siz değerli misafirlerimizle en uygun fiyat ve kusursuz hizmet anlayışımızla buluşturabilmektir. Sağlığınızı olumsuz etkileyecek hiçbir ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz.” Diye konuştu.

Kahramanmaraş halkının Ramazan Bayramını da kutlayan Bulut; “Bu yönümüz bizim en büyük özelliğimi oluşturuyor. Ayrıca işletmede self servis hizmetimiz var. Müşterimiz beklemeden ürününü alıp gidiyor. Biz Kahramanmaraş’a bu hizmeti getirmenin gurunu yaşıyoruz. Tüm hemşerilerimizi Trabzon Caddesindeki İş Bankası karşısındaki şubemize bekliyoruz. Halkımızın Ramazan bayramını da en kalbi duygularla kutluyorum.” Dedi.

   

   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326