MHP İl Başkanı Doğan; “Milli İttifaka, Kahramanmaraş’tan rekor düzeyde oy bekliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan il genelinde 2019 yılında yapılacak seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi. Bu kapsamda parti teşkilatları ile mahalle mahalle dolaştıklarını belirten Doğan; “Seçimde başarılı olmak için kapı kapı gezmemiz gerekiyor. Gitmediğiniz yer sizin değil, siyaset böyle bir şey. Biz Kahramanmaraş’ta, milli ittifaktan rekor oy bekliyoruz.  İlk turda yüzde 60 gibi oy oranıyla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceği kanaatindeyim.” dedi.

MHP İl Başkanı Doğan; “Milli İttifaka, Kahramanmaraş’tan rekor düzeyde oy bekliyoruz”

MHP İl Başkanı Doğan; “Milli İttifaka, Kahramanmaraş’tan rekor düzeyde oy bekliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan il genelinde 2019 yılında yapılacak seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi. Bu kapsamda parti teşkilatları ile mahalle mahalle dolaştıklarını belirten Doğan; “Seçimde başarılı olmak için kapı kapı gezmemiz gerekiyor. Gitmediğiniz yer sizin değil, siyaset böyle bir şey. Biz Kahramanmaraş’ta, milli ittifaktan rekor oy bekliyoruz.  İlk turda yüzde 60 gibi oy oranıyla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceği kanaatindeyim.” dedi.

13 Mart 2018 Salı 13:38

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, gündeme ilişkin Anadolupress Gazetesi imtiyaz sahibi Muttalip Akkuş’a özel açıklamalarda bulundu.

2019 seçimlerinden, Afrin operasyonuna, MHP-Ak Parti ittifakından, seçim çalışmalarına kadar birçok konuda değerlendirmede bulunan Doğan, partisinin siyaset anlayışında, makamdan önce, vatan sevgisinin geldiğini vurguladı.

MHP Lideri Devlet Bahçelinin sözünü anımsatan Doğan; “Sayın genel başkanımızın dediği gibi artık seçim barajı yüzde 50+1. Cumhurbaşkanlığı sisteminde bu oyu alan hükümeti kurar. Biz genel başkanımızın her zaman emrinde ve izindeyiz. Milli ittifakta başarılı olacağız. Ak Parti ile tabanlarımız birbirine yakın. MHP’nin kuruluş felsefesinde makam yok, vatan var. Bu ülke elden giderse siyaset yapmanın bir anlamı var mı? Şuanda vatanımız zor durumda. Bütün dış güçler ülkemize zarar vermek için elinden gelen her türlü düşmanlığı yapıyor. Bizim birlik, beraberlik içinde ülkeyi düzlüğe çıkartmamız lazım. Sonra zaten siyasetimizi yaparız. Bazı partiler sadece siyasete bakıyor, makama bakıyor, koltuk sevdasındalar.” diye konuştu.

“BİZ HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

MHP’nin, ülkenin zor zamanlarında her zaman devletinden, milletinden yana tavır aldığını kaydeden Doğan, “Diğer partiler, içlerine milli olmayanları aldıkları sürece adlarını ne koyarlarsa koysunlar bu milleti kandırmazlar. Çünkü dün askerimize kurşun sıkan, bayrağımızı indirenlerle birlikte maalesef bir araya geliyorlar. ‘7 Haziran seçimlerinde yüzde 60 bir blok var. Milliyetçi Hareket Partisi gelsin başbakanlık verelim, HDP dışarıdan desteklesin’ dediler. Bizim HDP ile bir araya gelme şansımız hiç yok. Benim liderim Devlet Bahçeli, o zamanda bu teklifi kabul etmedi. Biz ülkücüler, ülke zor durumdayken mevcut, devletimiz, hükümetimizin yanında olmayacak mıyız?  Biz her zaman devletimizin yanında olacağız. Önce ülkemiz düzlüğe çıksın.” açıklamasını yaptı.

“KAHRAMANMARAŞ’TAN REKOR OY BEKLİYORUM”

Kentte seçim çalışmalarına erken başladıklarını bildiren Doğan bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdiklerinin ifade etti. MHP ve Ak Parti’nin kurduğu Milli İttifaka Kahramanmaraş’tan rekor düzeyde oy beklediklerini aktaran Doğan şöyle konuştu;

“Seçim çalışmalarımıza erken başladık. 10 gün önce Suçatı bölgemizde mahalle temsilcilerimiz toplayarak, ittifakı, oyu’un nasıl kullanılacağını, seçim sistemini anlattık. Dün’de Fatih mahallemizde milletvekilimiz ve Onikişubat ilçe başkanımız Mehmet Şeker, Göksun ilçe başkanımız Fatih Üstün, Pazarcık ilçe başkanı Yusuf Şahin ve Türkoğlu ilçe başkanı Mansur Metehan ile birlikte seçim çalışması yaptık. Orada ittifakın ülkemiz için çok önemli olduğunu anlattık. Seçim startını erken vermemizin amacı biran önce tüm ilçelerdeki büyük mahalleleri tek tek gezerek dışarıdan şehir merkezine doğru ilerlemek. Seçimde başarılı olmak için kapı kapı gezmemiz gerekiyor. Gitmediğiniz yer sizin değil, siyaset böyle bir şey. Biz Kahramanmaraş’ta, milli ittifaktan rekor oy bekliyoruz.  İlk turda yüzde 60 gibi oy oranıyla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceği kanaatindeyim.”

“PARTİMİZİN DOĞU İLERİNDE OYU ARTACAKTIR”

Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiçbir zaman Kürt vatandaşları ayır görmediğini belirtti. Geçmişte Güneydoğu ilerinden MHP’nin birçok milletvekili çıkarttığını anımsatan Doğan, Kürt seçmeler üzerinden partisine yüklenenlere şöyle seslendi;     

“MHP, Kürt’ü, Çerkez’i, Laz’ı, Sünni’si ve Alevi’siyle Türkiye Cumhuriyetinin bekası için omuz omuza çalışan bir siyasi partidir. Hiçbir zaman Kürt kardeşlerimiz bu parti ayrı görmemiştir. Geçmişte Van’dan milletvekili çıkarttık. Urfa’da milletvekilimiz var. Şimdi Güney Doğuda devletimiz tamamen otoritesini kurmuştur. Partimizin doğu ilerinde oyu artacaktır. Çünkü oradaki vatandaşlarımız şimdiye kadar tehditle oy kullanıyorlardı. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir zaman ırka dayalı siyaset yapmamıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli, bu ittifakı ülke bekası için yapmıştır. 'Milliyetçi Hareket Partisi bitiyor' diyenlere ben şunu diyorum; ülkücü hareketi moskof uşakları bitiremedi, Kenan Evren’in cuntası da bitiremedi, bir tek ülkücü kalıncaya kadar ülkücüleri hiç kimse bitiremeyecek. Bize bitti diyenlerin bittiğini gördük.”

“BİR ÜLKE, ÖNCE SINIRLARININ DIŞINDA KORUNUR”

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Afrin harekatı ile ilgili de görüş bildiren Doğan şunları kaydetti;

“Terörle mücadelede siyasi istikrar çok önemli, Ordumuzun Afrin harekatında yaptığı planlama çok güzel. İyi bir şeklide ilerleme sağlanıyor, Türkiye’nin etrafı düşmanlarla sarılmış vaziyette. Etrafımızda terör koridoru çiziliyor. Bu koridorun amacı ileride Türkiye’nin bekasını zora sokmak ve bir iç savaş çıkartmak için. Bazı siyasi partiler bunu basit bir terör mücadelesi olarak görüyor. Ama Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bunun sadece terör mücadelesi değil, Türkiye’nin bekas sorunu olarak görüyor ve bu yüzden sonuna kadar destekliyor. Afrin’den, Güneydoğu sınırlarımızın tamamının temizlenmesini istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu oyunu gördü, biz şuan ki mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Bugün Maraş neyse Afrin’de o dur. Bir ülke önce sınırlarının dışında korunur. Türkler gittiği her yere adalet götürmüştür. Bugün Elbab’da, Kerkük’te, Musul’da oradaki insanlar bozkurt işareti yapıyorsa, bu türkün gönül coğrafyası olduğun gösterir.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Denizli mitinginde yaptığı bozkurt işareti sonrası başlayan tartışmalara da değinen Doğan; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanının Türklüğün simgesi olan bozkurt işareti yapmasından daha doğal ne olabilir. Biz bundan çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bunu yanlış yerlere çekerek ittifakı zedeleyici kelimeler kullananları biz kınıyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326