“24 Haziran’a doğru giden süreçte ekonomi”

24 Haziran’a doğru giden sürecin yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz.

“24 Haziran’a doğru giden süreçte ekonomi”

“24 Haziran’a doğru giden süreçte ekonomi”

24 Haziran’a doğru giden sürecin yavaş yavaş sonuna doğru geliyoruz.

09 Haziran 2018 Cumartesi 12:55

Bu süreç, başta Anadolu olmak üzere hem İslam âlemi için, hem de dünya açısından son derece kritik ve katma değeri yüksek bir dönemeçtir.

24 Haziran yapı itibariyle madden ve manen öneme sahip, gerek ekonomi, gerekse iç ve dış politika açısında ‘Devam’ denmesi gereken, devamın sağlanması adına ‘yenilik’ ‘millilik’ ve ‘vatanseverlik’ perspektiflerinin yepyeni bir üslup ile topluma mal edilmesi gerekli olan imkânı sağlayacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan bu hareket için yeni dönem;

-İrade’ nin

-Erdem’in

-Cesaret ’in

Ve her şeyden öte ahlaki bir zeminde ‘politika’ yerine ‘siyasetin’ egemen olduğu döneme kapı aralayacaktır.

Yeni Türkiye, vakti kuşanan, özelliği olan zaman dilimine gebe ekonomik göstergeleri ile akran ve çağdaş ülkelerinden farkını ortaya koyacak, böylece makro rakamlar açısından baktığımızda bu ülkenin, bırakınız gelişmekte olan ülkeleri, gelişmiş ülkelerin çoğunun dahi ilerisinde bir fotoğrafa sahip olacaktır.

Bütçe açığımızdan borç stokumuza, döviz varlığımızın borçları karşılama oranından bankacılık sektörünün sermaye yeterlilik oranına, büyüme rakamlarına kadar ekonomiyle ilgili ne kadar gösterge varsa hepsi de çok iyi bir düzeye gelecektir.

Ayrıca Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi; “ "Ekonomimize bakarak değil, ülkemiz aleyhinde oluşturulan havayı körüklemek için açıklamalar yapan kredi derecelendirme kuruluşları büyüme rakamlarımızı görünce bakalım mahçup olacaklar mı? Bunların derdi ne biliyor musunuz? 24 Haziran. 24 Haziran'da acaba AK Parti'yi çökertebilir miyiz? Erdoğan'ı çökertebilir miyiz? Bütün hesapları bu. Ama çökertemeyecekler, başaramayacaklar. Öyle sipariş üzere kredi derecelendirme kuruluşlarının verdikleri oranlarla bir yere gidemezler."

Ekonomik istikrar demek;

-Güven

-Moral

-Motivasyon

-Direnç

-Bireysel Kalite

-Kurumsal İşleyiş

Demektir. Bunların tamamı, Sayın Cumhurbaşkanı himayesinde gerçekleşmeye memur, bizlerde bu memuriyetin birer vazife kolbaşısıyız…

Vakit Türkiye Vakti!..

Vakit 24 Haziran sonrasında Ekonomik şahlanma, yeniden kendine gelme, bütün iç ve dış düşman ve hainlere karşı kenetlenme birleşme günü…

İRADE, ERDEM, CESARET ile…

Anlayabilme, yorumlayabilme, düşünebilme, dört başı mamur bir sistem dâhilinde çalışabilme istek ve temennisi ile…

Anahtar Kelimeler:
SeçimFURKAN EREN24 Haziran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326