Akpınar, Muhtarları Ziyaret Etti

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akpınar, muhtarları ziyaret etti.

Akpınar, Muhtarları Ziyaret Etti

Akpınar, Muhtarları Ziyaret Etti

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Akpınar, muhtarları ziyaret etti.

26 Kasım 2018 Pazartesi 15:15

AK Parti’den Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığına talip olan Isımar Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı, İmam Hatip Platformu Kahramanmaraş İl Koordinatörü Mehmet Akpınar, Menderes Mahallesi muhtarı ve Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altıntel’i ziyaret etti.  

Ziyarette hayata geçireceği projeleri anlatan Akpınar; “Bu zamana kadar yaptığım ziyaretler sırasında karşılaştığımız sorunların tamamını notlarımız arasına alarak, ‘Gönül Belediyeciliği’ sloganıyla çıktığımız bu süreçte doğru bir yolda gittiğimizin bir kez daha farkında olduk. Anladık ki insanların gönlüne dokunan her söz ve atılan her adım ziyadesi ile karşılık buluyor. AK Parti 'belediyecilik' anlayışının özünde millet olmasının bir kez daha farkına vardık. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Altıntel de, Akpınar’a başkanlık yarışında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326