Alpedo’dan yenilik

Kahramanmaraş’ın lider firması ALPEDO Maraş kesme dondurmasını sizler için dilimledi.

Alpedo’dan yenilik

Alpedo’dan yenilik

Kahramanmaraş’ın lider firması ALPEDO Maraş kesme dondurmasını sizler için dilimledi.

29 Aralık 2017 Cuma 21:05

Doğanın en tatlı armağanı olarak bilinen ALPEDO’nun geleneksel lezzetlerinden olan Maraş Dondurmasını müşterileri için dilimledi. TopTop Dondurma, Baton Dondurma, Reyon Dondurma, Kesme Dondurma, Kase Dondurma, Light Dondurma, Cup Dondurma ve Stone Ürünler üreten ALPEDO şimdide Maraş Dilim Dondurmayı müşterilerine sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kendine özgü eşsiz damak tadıyla müşterilerine hizmet veren ALPEDO, keçi sütü ile hazırladığı Maraş Dondurmasıyla Kahramanmaraş’tan tüm Dünyaya Dondurma Maraş’ta yenir dedirtiyor.

Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi Genel Koordinatörü Mustafa Pekel: “Bir Kervan Pastaneleri Kuruluşu olan Alpedo Dondurmalarının tümü Kahramanmaraş’taki fabrikamızda Türk Gıda Kodeksine, HACCP Gıda güvenliği sistemi ve ISO 9001-2000 Kalite Yönetimi sistemlerine uygun olarak hijyenik şartlarda üretilmekte ve sekizi aşkın değişik boyutlarda frigrafik araçlarla dağıtımlarımız yapılmaktadır. Bunlara ek olarak Maraş Dilim Dondurmayı envanterimize ekleyerek ürün yelpazemizi genişlettik.

Alpedo Dondurma, dondurmada 72 saatlik dayanıklılık sağlayan, Maraş dondurmasının yanı sıra 25 çeşit meyveli dondurmayı hiçbir yapay renk ve aroma kullanmadan natural olarak üretiyor. Ayrıca tesislerimizde stick dondurma, kornet dondurma ve buzlu dondurma üretimleride yapılarak ürün yelpazemizi en geniş hale getirmek için çalışmalarımız sürmektedir.

Bir Kervan Pastaneleri Kuruluşu olan Alpedo Dondurmaları, dondurma cafe için ise francshising hizmetleri vermektedir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
DondurmaAlpedoDilim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326