Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Kayınpeder Oldu

Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Oğlu Mehmet Anıl’ı evlendirdi.

Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Kayınpeder Oldu

Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Kayınpeder Oldu

Kahramanmaraş Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler Oğlu Mehmet Anıl’ı evlendirdi.

10 Ağustos 2020 Pazartesi 17:30

Kahramanmaraş Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Bahçesi’nde yapılan düğüne Siyaset ve Esnaf kesimden birçok davetli katıldı. Attarlar Odası Başkanı Cuma Güler gelen konukları kapıda karşılarken düğünü yoğun bir katılım oldu.
 

Cuma ve Fatma Güler Çiftinin oğlu Mehmet Anıl Güler ile Mustafa ve Zübeyde Genç’in kızı Beyza Genç yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Düğüne Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Kemesob Başkanı Ahmet Kuybu, Kahramanmaraş Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte ve çok sayıda davetli katılarak nikaha şahitlik ettiler.

Mehmet Anıl ve Beyza Çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin kıydı. Güngör gençler ömür boyu mutluluk dilerken, Cumhurbaşkanının en az 3 çocuk istiyoruz sözünü hatırlattı. Allah’ım sizlere hayırlı evlatlar nasip eylesin. İnşallah abla, kardeş ve abi den oluşan sayısını sizin belirleyeceğiniz çocuklarınız olur. Allah mesut etsin. Bir yastıkta kocayın diyerek evlilik cüzdanını Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’in vermesini istedi.

Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir ise, Gelin Hanım bu evliliğe sonsuza kadar evet dedi. Bizde sonsuza kadar şahitlik ediyoruz. Bu mutluluğa tanık olduk. Ben kim kimin ayağına bastığını göremedim ama başkanımızın söylediğine göre kızımız ezici bir üstünlükle damadını ayağına basarak olayı tamamlamış. O ezilmişliğin bir nebze telafisi için evlilik cüzdanını damadımıza vereceğim. Ancak o kurtarır. Allah mesut etsin. Gençlerimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Mutluluklar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326