Ertuğrul Doğan’dan Ragaib kandil mesajı

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, tüm İslam aleminin Regaib kandilini kutladı.

Ertuğrul Doğan’dan Ragaib kandil mesajı

Ertuğrul Doğan’dan Ragaib kandil mesajı

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, tüm İslam aleminin Regaib kandilini kutladı.

07 Mart 2019 Perşembe 22:21

Başkan Doğan, Regaib kandilini münasebetiyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Üç aylar diye bilinen, mübarek gün ve geceleriyle bereketli bir maneviyat mevsimi olarak nitelendirilen Recep, Şaban ve Ramazan aylarının manevi atmosferine girmiş bulunmaktayız.

Regaib Kandili bizlere, hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece Allahın rızasına uygun iyi, yararlı amellerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır. Nefsimizin sonu gelmez heveslerinden, tuzak ve yanıltıcı arzularından uzaklaşarak özümüze dönmemizi sağlayacak bir bilinç tazeleme imkanı sunmaktadır. Bu bilinç tazelemenin ve yenilemenin gerçekleşebilmesi için önce kendi varoluşumuzu anlamlandırmak, iç sorgulama yapmak, Cenab-ı Hakka yürekten yönelmek, işlediğimiz hata ve günahlardan dolayı pişmanlık duyarak, ondan af dilemek, onları bir daha işlememek için kararlı bir duruş sergilemek ve istikamet sahibi olmak gerekir.

İbadet bilinci içinde ülkemizin hem maddi hem manevi imarı için bütün gücümüzle çalışmalı, ülke birliğini bölmeyi hedeflemiş şer odaklarına ve onların içimizdeki işbirlikçilerine fırsat vermemeli, kalp kırmaktan kaçınmalı, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, ihtiraslarımızı dizginleyip küçük menfaat çekişmelerinden uzak durmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere bütün Türk İslam âleminin Ragaib kandilini tebrik ediyor; ülkemiz, Türk İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara, barış ve huzura vesile olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326